"TEK PAROLAMIZ GALİBİYET"

“TEK PAROLAMIZ GALİBİYET”
Artık son iki maça hazırlanan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer, Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi. Özer, ligde kalan maçlarda genç oyunculara daha...

Artık son iki maça hazırlanan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa özer, Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi. özer, ligde kalan maçlarda genç oyunculara daha çok forma şansı vereceklerini söyledi.


özer “Biz kalan maçlarımızı genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vererek tamamlayacağız. Eskişehirspor çatısı altında olduğumuz sürece bizim ve oyuncularımızın her zaman tek parolası galibiyettir. Bu şekilde kalan maçlarda da sahada olaya devam edeceğiz” dedi.


 


“GENç YETENEKLİ KADROMUZ VAR”


Ligde son iki maça hazırlanan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa özer, Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi.


Teknik Direktör Mustafa özer, yaptığı açıklamada genç oyuncuların forma şansı bulmasının, takımın geleceğiyle ilgili bir avantaj olduğunu belirtti. Kalan maçları genç oyunculara daha çok şans vererek tamamlayacaklarını ifade eden özer, “Bildiğiniz gibi özellikle son dönemde kadroda oldukça sıkıntılı bir sürece girdik. Ancak bu durumu lehimize çevirebildik diye düşünüyorum. Ligin bitimine 2 hafta kaldı. önceliğimiz oyuncularımızın sağlığı. Genç ancak yetenekli bir kadromuz var. Oyuncularımızın bireysel yeteneklerini maçlarda ve antrenmanlarda takımımızla uyumlu hale getirmeleri için çalışıyoruz” dedi.


“İBRAHİM HALİL TOPARLADI”


özer “İbrahim Halil ve Hasan Ulaş'ın bildiğiniz üzere son maçlarda sakatlıkları oldu. Verilen uzun bir aranın ardından kısa bir dönemde yoğun maç temposunda maalesef kadro genişliği olmayan takımlarda bu sıkıntılar yaşanabiliyor. İbrahim Halil sezonu kapattı diye düşünüyorduk ancak sıkı bir tedavi süreci ve oyuncumuzun azmiyle kısa sürede toparlandı.. Hasan Ulaş ve Muhammet Yahya ise bu maçta da forma giyemeyecekler” dedi.


“TEK PAROLA GALİBİYET”


Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa özer  son olarak parolanın galibiyet olduğunu belirterek “Biz kalan maçlarımızı genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vererek tamamlayacağız. Eskişehirspor çatısı altında olduğumuz sürece bizim ve oyuncularımızın her zaman tek parolası galibiyettir. Bu şekilde kalan maçlarda da sahada olaya devam edeceğiz” dedi.


TAKTİK çALIŞTILAR


öte yandan Şimşekler Balıkesirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Mustafa özer gözetiminde yapılan taktik çalışma da özer hoca oyuncularına Balıkesir maçının provasını uygulattı.  Şimşekler bugünde tek çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.