DÜZCESPORLU TARAFTARLAR TFF'YE YÜRÜYOR

DÜZCESPORLU TARAFTARLAR TFF’YE YÜRÜYOR
  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ve 3. Lig’de birinci takımların şampiyon olduğu, 2.,3.,4. ve 5. takımların ise Play-Off oynayacağını açıklamasının ardından 3. Lig 1. Grup’ta 6. sırada bulunan Düzcesporlu taraftarlar...

 


 


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ve 3. Lig'de birinci takımların şampiyon olduğu, 2.,3.,4. ve 5. takımların ise Play-Off oynayacağını açıklamasının ardından 3. Lig 1. Grup'ta 6. sırada bulunan Düzcesporlu taraftarlar açıklanan karara tepki gösterdi. Taraftarlar İstanbul’da bulunan TFF binasına yürümeye başladı.


 


Korona virüs nedeni ile ertelenen 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ile oynatılmayacağı açıklandı. Kararın ardından liglerin nasıl tescil edileceği ile ilgili yapılan açıklamada liglerde birinci takımlar bir üst lige yükselirken, 2., 3., 4. ve 5. takımlar ise Play-Off oynayacağı açıklandı. TFF 3. Lig 1. Grupta 6. sırada olan Düzcesporlu taraftarlar açıklanan karara tepki gösterdi. Düzce’de şehir merkezinde Anıtparkta toplanan taraftarlar, TFF’yi istifaya davet ederken, karara itiraz etmek ve protesto etmek için İstanbul’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu merkezine yürümeye başladı.


Düzcesporlu taraftarlar, “Adalet istiyoruz” yazan siyah çelengi bırakarak basın açıklaması yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.