"EĞİTİMİN İÇİNDEKİ SPOR EKSİKLİĞİNİ KAPATACAĞIZ"

“EĞİTİMİN İÇİNDEKİ SPOR  EKSİKLİĞİNİ KAPATACAĞIZ”
    Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu. Kurucu başkanlığına Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan getirildi. Bir açılama yapan Ceylan, "Öğrencilerimize...

 


 


 


 


Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu. Kurucu başkanlığına Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan getirildi. Bir açılama yapan Ceylan, "öğrencilerimize ve şehrimizin gençlerine kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda daha fazla imkân sunabilmek adına "Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği" resmiyet kazanmıştır” dedi.


 


RESMEN KURULDU


70 Bin öğrenci 5560 öğretmenin yer aldığı Odunpazarı İlçesinde Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu.


Derneğin kurucu başkanı Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan oldu.  Ceylan dün kulübün kurucu üyeleri ile bazın açıklaması yaptı. Ceylan “Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak düsturumuz; yerel ve ulusal alanda rekabetçi,  etik değerlere sahip, davranışlarıyla örnek olacak gençlerimizi ortaya çıkararak spor kültürümüzün ve sanat değerlerimizin korunmasını sağlamak; kültürel ve sanatsal faaliyetler için açacağımız yaz ve kış spor okulları ve kurslarından öğrenci ve şehrimiz gençlerini ücretsiz olarak faydalandırabilmek, yapacağımız proje çalışmaları ile yeni imkân ve olanakları gençlerimize sunabilmektir” dedi.


“HER KULVARDA BAŞARI TEMSİL HEDEFLİYORUZ”


Ceylan “Ayrıca, farklı alanlarda oluşturulacak takım ve ekipler ile kulübümüz adına yer alarak, genç kardeşlerimizin yetenek ve becerilerini göstermelerine destek olmaktır.


Bu amaçlar doğrultusunda kurduğumuz kulübümüzün yarıştığı her kulvarda şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inancımız tamdır.


Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini kurarak attığımız bu adımın şehrimiz, ülkemiz spor, kültür ve sanatsal ilerleme adına katkı sağlaması düşünceleri ile hayırlı olmasını diliyoruz."dedi.


üCRETSİZ OLACAK


Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü ve aynı zamanda derneğin kurucu başkanı olan Kürşad önder Ceylan “İsteyen tüm öğrencilerimiz istedikleri branşa ücretsiz kayıt olabilecek. Okulların açılması ile birlikte kayıtları ve antrenmanlara hız vereceğiz. Amacımız Eğitimin içindeki Spor eksikliğini kapatmak ve tüm öğrencilerimize spor yaptırmak” dedi.


 


 


KURUCU üYELER


 


Kürşad önder CEYLAN        Başkan


Ahmet  BERBERLER       Kurucu üye


Murat KOLA          Kurucu üye


Tarık   çOBAN       Kurucu üye


Ahmet SüER öZTüRK   Kurucu üye


Adnan IŞIK         Kurucu üye


özkan BİLİCİ     Kurucu üye


Murat ERSİN     Kurucu üye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.