KAZANMAYI UNUTTUK (2-0)

KAZANMAYI UNUTTUK (2-0)
Eskişehirspor bu sezon ligin son deplasmanı olan Balıkesir karşısında da bekleneni veremedi. Maça iyi başlamasına rağmen gol yollarında etkisiz olan Kırmızı Şimşekler her iki yarıda yediği goller ile rakibine 2-0 mağlup olarak...

Eskişehirspor bu sezon ligin son deplasmanı olan Balıkesir karşısında da bekleneni veremedi. Maça iyi başlamasına rağmen gol yollarında etkisiz olan Kırmızı Şimşekler her iki yarıda yediği goller ile rakibine 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.


  Son haftalarda çok genç bir ekip ile mücadele eden ve sevinmeyi unutan Eskişehirspor dün de mağlup olunca galibiyet hasreti  12 maça çıktı. çok kötü bir seri yakalayan Es-Es’in  bu serisi  taraftarını da üzdü.   


 


ES-ES İYİ BAŞLADI GOLü BALIKESİR ATTI


4. dakikada Buğra’nın ortasında ceza alanı içinde Sezgin kafayı vurdu top üst direkten döndü. 10. dakikada ise Bilal’ın ortasında Mehmet özcan yakın mesafeden kafayı vurdu top az farkla dışarı çıktı. 13. dakikada Sezgin’in kafa ile uzaklaştırdığı topu ceza alanı dışında yakalayan Emir Dede sert vurdu Anıl’a çarpan top Eskişehirspor filelerine gitti. (1-0) 19’da Onur’un pasında İbrahim Halil öner topla ceza alanına girdi şutunda kaleci Yiğithan’a çarpan top filelere giderken, Abdülkadir topu son anda kornere çeldi.  Son bölümde Sezgin, İbrahim Halil ve Erdal ile pozisyonlara giren Eskişehirspor aradığı golü bulamayınca ilk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


2. GOLE ENGEL OLAMADIK


Maçın 55.dakikasında Erdal’ın kafa vuruşunda top kalecide kaldı. 68 dakikada Emir’in pasında Malle topu Eskişehirspor ağlarına gönderdi. Balıkesirspor farkı ikiye çıkardı. (2-0)  Karşılaşmanın 70.dakikasında İbrahim’in vuruşunda top kalecide kaldı. 71. Dakikada Emir’in şutu az farkla dışarı çıktı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Şimşekler rakibine 2-0 mağlup oldu.


HASRET 12 MAçA çIKTI


Dün de Balıkesirspor’a Emir ve Malle’nin  golleri ile mağlup olan Eskişehirspor’un 3 puan hasreti de 12 maça çıkmış oldu.  Son deplasmandan puansız dönen Kırmızı Şimşekler ligi evinde oynayacağı Boluspor maçı ile tamamlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.