12 MAÇTA 2 PUAN ALDIK

12 MAÇTA 2 PUAN ALDIK
Ligde 5 aydır kazanamayan Eskişehirspor 12 maçta sadece 2 puan aldı.  Siyah Kırmızılı takım TFF 1. Lig’de en son galibiyetini 8 Şubat 2020 tarihinde Altınordu karşısında 3-0 kazanarak almıştı. O tarihten sonra Eskişehirspor...

Ligde 5 aydır kazanamayan Eskişehirspor 12 maçta sadece 2 puan aldı.  Siyah Kırmızılı takım TFF 1. Lig’de en son galibiyetini 8 Şubat 2020 tarihinde Altınordu karşısında 3-0 kazanarak almıştı. O tarihten sonra Eskişehirspor oynadığı 12 maçta rakipleri karşısında galibiyete hasret kaldı. Eskişehirspor oynadığı bu maçlarda 10 yenilgi 2 beraberlik elde etti.  


çOK KöTü SERİ


Ligde galibiyete hasret olan Eskişehirspor 12 maçtır kazanamıyor.


Teknik Direktör Mustafa özer yönetimindeki takım evinde konuk ettiği Altınordu karşısını 3-0 yenerken sonrasında hiç yüzü gülmedi. Eskişehirspor 12 karşılaşmada 10 yenilgi, 2 beraberlik ile sadece 2 puan topladı.  Kırmızı Şimşekler bu maçlarda Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, sahasında İzmir temsilcisi Altay ile 2-2 kaldı.


10 YENİLGİ


Eskişehirspor, 10 rakibine ise mağlup oldu. Bu takımlar arasında Menemenspor, Hatayspor, Karagümrük, Akhisarspor, Giresunspor, Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ümraniyespor, İstanbulspor ve Balıkesirspor yer alıyor. Siyah Kırmızılı takım bu takımlar karşısında tutunamadı.  


SON MAç İçERİDE


İlk kez bu kadar kötü bir seri yakalayan Eskişehirspor Boluspor ile ligi noktalayacak. Haftalar önce ligden düşen ve genç bir ekip ile mücadele eden Şimşekler son maçı kazanarak ligi 3 puanla kapamak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.