SORUN ÇOK ÇÖZÜM YOK

SORUN ÇOK ÇÖZÜM YOK
Yeni sezon için kolları sıvayan Eskişehirspor yönetimi transferde adeta çıkmaza girdi.İç transferi bir türlü halledemeyen yönetim sözleşmesi devam eden oyuncuların da kulübe ihtar çekmesi üzerine iyice köşeye sıkıştı. Tek...

Yeni sezon için kolları sıvayan Eskişehirspor yönetimi transferde adeta çıkmaza girdi.


İç transferi bir türlü halledemeyen yönetim sözleşmesi devam eden oyuncuların da kulübe ihtar çekmesi üzerine iyice köşeye sıkıştı.


 


Tek umut Metehan Altunbaş’ın satılmasa gibi gözükürken Avusturya LASK Linz takımı ile görüşmeler yapılıyor. 17 yaşında ki oyuncunun oturma izni nedeniyle ailesiyle birlikte Avusturya’ya gitmesi gerekli. Bunun içinde oturma izni gerekiyor.


 


Sorunlar ile baş başa olan başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları bu hafta bazı sıkıntıları aşmak istiyor. Yönetim öncelikle kulübe ihtar yollayan Mehmet özcan’ın 550 bin TL alacağını ödeyip oyuncunun boşa çıkması engellemek zorunda. 


 


 


AYRILMAK İSTEDİLER


Yeni sezonda 2.ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor transfer yasağı olduğu için mevcut kadrodaki oyuncular ile lige devam edecek.  Ancak kadrodaki oyuncularda bir bir takımdan ayrılmak istiyor. İç transferde sözleşmesi sona eren oyunculardan sadece Talha Erdoğan mukavele yeniledi. Alperen Mevlüt ve kaleci Ekrem sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini yönetimi ilettiği için kadroya alınmıyor.


İMZA İçİN PARA BEKLİYORLAR


Yönetimin teklifine sıcak bakan ve takımda kalmak isteyen Sezgin, Onur, Hasan Ulaş, Tolga Yakut ve diğer oyuncular ise yeni sözleşme için para bekliyor. Yönetim bu oyuncuların imzasını garanti görürken, gelecek olan para ile hemen peşinat verip imza attıracak.


KULüBE İHTAR çEKTİLER 


İç transferde sorun sözleşmesi devam eden oyuncular ile de sürüyor. Mehmet özcan’ın ardından  İbrahim Halil öner ve Bedirhan Altunbaş’da geçtiğimiz hafta içinde alacakları nedeniyle TFF’den kulübe ihtar yollamıştı. Bu 3 oyuncunun yanı sıra bir kaç isminde hafta ihtar çekeceği sızan haberler arasında.


SüRE DOLUYOR


Es-Es ile 1 yıl daha sözleşmesi bulanan Mehmet özcan 550 bin TL alacağına karşılık Türkiye Futbol Federasyonu yoluyla Eskişehirspor’a ihtar gönderdi ve boşa çıkmak istedi. Yönetim bu hafta içinde oyuncunun parasını ödeyerek boşa çıkmasını engellemek istiyor.


TEK UMUT METEHAN GöZüKüYOR


Eskişehirspor yönetiminin yeni sezon için tek umudu ise Metehan Altunbaş’ın satılması. Bu oyuncuyu satarak yöne sezon içinh planlama yapmak isteyen yönetim birkaç taktım ile de temas halinde. özellikle Avusturya LASK Linz takımı ile görüşmeler yapılıyor. 17 yaşında ki oyuncunun oturma izni nedeniyle ailesiyle birlikte Avusturya’ya gitmesi gerekli. Bunun içinde oturma izni gerekiyor. Eğer bu sorun çözüler ise genç oyuncunun bonservisi konusunda 500-600 bin Avro kulübün kasasına gelecek. Eğer Avusturya LASK Linz takımı olmaz ise oyuncuya talip olan diğer Türk takımları ile görüşme yapılacak.


YöNETİMİN ZOR HAFTASI


Bir çok sorunu çözmek isteyen ancak para olmadığı için iyice sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören hafta içi yaptığı açıklama da “Mevcut oyuncularımıza ödemelerini ve diğer bazı giderleri karşılamak adına acil 4 Milyon TL gibi bir para ihyacımız var” demişti. Para arayışını sürdüren yönetim bu sıkıntıları bu hafta çözmek için yoğun mesai harcayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.