GELİŞİM'DE HEDEF BÜYÜK

GELİŞİM’DE HEDEF BÜYÜK
 Eskişehir Gelişim okulları basketçileri bu zorlu dönemde de bireysel ve atletizm antrenmanlarına başlayarak önümüzde ki yıl içerisinde de hem Eskişehir hem Türkiye de ses getirmeyi planlıyor. Eskişehir basketboluna son yıllarda...

 


Eskişehir Gelişim okulları basketçileri bu zorlu dönemde de bireysel ve atletizm antrenmanlarına başlayarak önümüzde ki yıl içerisinde de hem Eskişehir hem Türkiye de ses getirmeyi planlıyor.


 


Eskişehir basketboluna son yıllarda damgasını vuran Eskişehir Gelişim okulları bu zorlu dönemde de bireysel ve atletizm antrenmanlarına başlayarak önümüzde ki yıl içerisinde de hem Eskişehir hem Türkiye de ses getirmeyi planlıyor.


Okul kurucusu Erdal Şahbaz çalışmaları yakından takip ederek  sporcuların hem sağlığını hem de önümüzdeki sezon için takımlara hakkında bilgiler alıyor. Beden Eğitimi öğretmeni Can Corcor “Bu sene çok güzel hedeflerimiz vardı. Takımlarımız Türkiye şampiyonasına kaldı ama üzücü bir şekilde sezon bitti. Biz inancımızı ve heyecanımızı koruyarak Gelişim açık sahalarında atletizm ve güç antrenmanlarına başladık. Amaçımız yeni sezonda büyük başarılara imza atmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.