MEHMET ÖZCAN BOŞA ÇIKAMADI

MEHMET ÖZCAN BOŞA ÇIKAMADI
  580 Bin TL alacağı için TFF’ye başvuran ve kulübe ihtar çeken Mehmet Özcan için yönetim futbolcunun hesabına parayı yatırıp son gün hamle yaparak oyuncunun boşa çıkmasını engelledi.  Dün ödeme yapılmasaydı futbolcu...

 


 580 Bin TL alacağı için TFF’ye başvuran ve kulübe ihtar çeken Mehmet özcan için yönetim futbolcunun hesabına parayı yatırıp son gün hamle yaparak oyuncunun boşa çıkmasını engelledi.  Dün ödeme yapılmasaydı futbolcu bonservisini eline alacaktı.


 


 


 


İHTAR çEKMİŞTİ


Yeni sezonda 2.ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor’da takımın orta saha oyuncusu Mehmet özcan sözleşmesi devam etmesine rağmen 580 Bin TL alacağı için  Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmuş ve kulübe ihtar çekmişti.


YöNETİM YAPTI 


Mehmet özcan için dün saat 17.00’da süre dolarken, başkan Mustafa Akgören ve yöneticiler son anda hamle yaptı. İki gündür yoğun bir çalışma yapan yönetim edinilen bilgilere göre kendi arasında para toplayarak 580 bin lirayı son saatlerde Mehmet özcan’ın hesabına yatırarak futbolcunun boşa çıkmasına engel oldu.


TEKLİF BEKLEYECEK


Eskişehirspor’dan gideceği öğrenilen Mehmet özcan için talipli olan takımlar yönetim ile masaya oturarak oyuncu için pazarlık yapacak. Mehmet’in boşa çıkmasına engelleyerek iyi bir iş yapan yönetim kurulu şimdi gelecek olan teklifleri bekleyecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.