"ÇOK BÜYÜK BİR DURUŞU GÖSTERİR"

“ÇOK BÜYÜK BİR DURUŞU GÖSTERİR”
 Diri “Bilindiği üzere herkes takımdan kaçmaya yer arıyordu. Oyuncu Arkadaşlarımız da belki kendi açısından haklıdır ama hepsi bir yerlere gitmek için Fırsat kolluyorken bunca yokluk içinde bunca unutulmuşluk içinde yönetim...

 


Diri “Bilindiği üzere herkes takımdan kaçmaya yer arıyordu. Oyuncu Arkadaşlarımız da belki kendi açısından haklıdır ama hepsi bir yerlere gitmek için Fırsat kolluyorken bunca yokluk içinde bunca unutulmuşluk içinde yönetim kurulu Mehmet özcan'ın serbest kalmaması için bu ortamda 600 bin TL ödeyerek serbest kalmasını önledi. Belki bu kulübü kurtarmaz ama bu çok büyük bir duruşu gösterir. Eskişehirspor davası ölmeyecek diye haykırırcasına yapılan bu özverili hareketi tebrik ediyor ve bu hareketin şehrimizdeki ölü toprağını atmasını dileriz.


DESTEK İSTEDİ


Diri ayrıca “Serbest kalmak için başvuran veya Eskişehirspor’dan ayrılıp yoluna devam etmek isteyen arkadaşlara da bu süreçte yönetim kurulumuza destek olmaya davet ediyoruz”


Geçen sene sezon sonunda bizlerin de isyanı bunaydı. Kozadan localardan vb yerlerden para gelmesine rağmen bu genç oyuncuları takımda tutmak uğruna özveri harcamak yerine bu çocukların serbest kalması için paralarını ödemeyen ve menajerlere paslayan zihniyetin karşısında durduk.Eskişehirspor davası yaşasın diye verilen bu mücadeleye destek olmak tüm şehrin ve seçilmişlerin atanmışların görevidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.