ÇAPA'NIN MÜTHİŞ PERFORMANSI

ÇAPA’NIN MÜTHİŞ PERFORMANSI
  Kesin küme düşer gözü ile bakılan Kasımpaşa’nın başına geçen Eskişehirspor eski teknik direktörü Fuat Çapa müthiş bir performans ile takımı ligde tutmayı başardı.  KESİN DÜŞER GÖZÜ İLE BAKILIYORDUEs-Es’in...

 


 Kesin küme düşer gözü ile bakılan Kasımpaşa’nın başına geçen Eskişehirspor eski teknik direktörü Fuat çapa müthiş bir performans ile takımı ligde tutmayı başardı.


 


 


KESİN DüŞER GöZü İLE BAKILIYORDU


Es-Es’in eski teknik patronu Fuat çapa, Süper lig ekiplerinden Kasımpaşa’da müthiş bir performans sergiledi. Göreve geldiği zaman küme düşer gözü ile bakılan Kasımpaşa’yı ateş hattından alan çapa takımı toparlayıp başarılı sonuçlar ile dikkat çekti.


 


GERİDE BIRAKTI


Fuat çapa, Lacivert Beyazlı takımın başında çıktığı 12 maçta 23 puan topladı. 12 maçta sadece 3 kez mağlup oldu. Galatasaray, Antalya ve Beşiktaş’a kaybetti. Konya ve Sivasspor’la berabere kaldı. Zorlu fikstürü büyük bir başarıyla geride bıraktı. 39 puan ulaşan Kasımpaşa bitime iki hafta kala matematiksel olarak ligde kaldığını ilan etti.


 


“DERİN NEFES ALABİLİRİZ”


Rize galibiyeti sonrası konuşan  çapa, aldıkları galibiyet ile düşme risklerinin ortadan kalktığını vurgulayarak, “Artık derin bir nefes alabiliriz. Geldiğimiz günden itibaren değerlendirmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Devre arasında yeni yapılanan Kasımpaşa ve 22. haftada herkes tarafından düştü gözüyle bakılan Kasımpaşa’dan pandemiden sonraki süreçte hedef takımı olduk. Oynamış olduğumuz rakiplerden ciddi rakibe karşı oynadığını her seferinde duymak sevindiriciydi. Sadece puan olarak değil çok anlamda gelişim sağladık. Kredisi olmayan takımdık. Buna ihtiyacımız vardı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.