MENAJERE TEPKİ BÜYÜK

MENAJERE TEPKİ BÜYÜK
Mehmet Özcan’ın menajeri Murat Erdoğan yönetimin şahsi çekini kabul etmedi. Eski teknik direktörü Samet Aybaba’nın tavsiyesi ile Es-Es’e gelen ve 2016 yılında Eskişehirspor’da profesyonel olan Mehmet Özcan son 2 sezonda...

Mehmet özcan’ın menajeri Murat Erdoğan yönetimin şahsi çekini kabul etmedi.


 


Eski teknik direktörü Samet Aybaba’nın tavsiyesi ile Es-Es’e gelen ve 2016 yılında Eskişehirspor’da profesyonel olan Mehmet özcan son 2 sezonda başarılı performansı ile dikkat çekti.   Eskişehirspor’da TFF’ye başvuran Mehmet özcan’ın 580 bin liralık alacağı ödendi ve serbest kalması önlendi. Mehmet’in iki yıllık alacaklarına denk gelen bu miktarı ödeyen yönetim oyuncunun menajerini büyük tepki gösterdi.


Yöneticiler “Mehmet özcan geçtiğimiz günlerde menajerliğini Murat Erdoğan’a verdi. Menajeri de oyuncunun alacağı için hemen TFF’den ihtar çekti. Biz kendisi ile görüştük ve şahsi çek teklif ettik. Ancak bize döneceğim dedi ve dönmeyerek oyuncunun boş çıkmasını istedi. Böyle iş olmaz. Eskişehirspor’un durumu ortada iken oyuncuyu bedava götürmek çok yanlış. Bizde oyucunun parasını yatırdık. Mehmet yeni sezonda da Eskişehirspor forması giyecek” diyerek menajere tepkisini dile getirdi.    


 


MEHMET’E İZİN


Yönetim Mehmet özcan’a son maçta izin verdi.


Alacakları için kulübe ihtar çeken ve son günlerde kafası oldukça karışık olan Mehmet özcan yönetim ve menajeri arasında kalmıştı. 


Transferde de aynı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda adı bazı takımlar ile anılan Mehmet özcan’a yönetim son maç öncesi “Git kağanı toparla” diyerek izin verdiği öğrenildi. Mehmet özcan Bolu maçında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.