SON GÖRÜŞME VAR

SON GÖRÜŞME VAR
 Eskişehirspor yönetimi iç transferde teklifi beğenmeyen ve peşinat isteyen oyunculara imza attıramamıştı. Bolu maçı öncesi Başkan Mustafa Akgören’in oyuncular ile bire bir görüşme yaparak anlaşma zemini arayacak. BAŞKAN...

 Eskişehirspor yönetimi iç transferde teklifi beğenmeyen ve peşinat isteyen oyunculara imza attıramamıştı. Bolu maçı öncesi Başkan Mustafa Akgören’in oyuncular ile bire bir görüşme yaparak anlaşma zemini arayacak.


 


BAŞKAN GöRüŞECEK


Yönetim transferde bazı oyuncular ile son görüşmeyi yapacak.


özellikle İç transferde sorun yaşayan Eskişehirspor yönetimi teklifi beğenmeyen ve peşinat isteyen oyunculara imza attıramamıştı.


Sözleşmesi sona eren futbolculardan sadece Talha Erdoğan imza atarken, yönetim diğer oyuncular ile Bolu maçı öncesi bir görüşme daha yaparak anlaşma zemini arayacak. Başkan Mustafa Akgören’in oyuncular ile bire bir görüşme yapması bekleniyor.  


SON MAç OYNAMAK İSTİYORLAR


öte yandan sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan oyunculardan Mevlüt çelik, Ekrem Kılıçarslan ve Alperen Kocabaş son 4 maçta da yönetim ve teknik kadronun görüşmesi ile kadroya alınmadı. Takımla çalışmalara çıkan 3 oyuncu da Pazar günü oynanacak olan Bolu maçında forma giymek istiyor. Bu konuda kararı ise yönetim ile görüşme yapacak olan teknik kadro verecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.