"SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR SİSTEM KURUYORUZ"

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR SİSTEM KURUYORUZ”
Eskişehirspor başkan yardımcısı Fatih Baturaygil değerlendirme yaparak sürdürülebilir bir sistem kurmak istediklerini belirterek “Hedefimiz bundan sonraki sezonlarda maaşların, maç başların ödendiği, çalışanların maaşını...

Eskişehirspor başkan yardımcısı Fatih Baturaygil değerlendirme yaparak sürdürülebilir bir sistem kurmak istediklerini belirterek “Hedefimiz bundan sonraki sezonlarda maaşların, maç başların ödendiği, çalışanların maaşını zamanında aldığı bir sistem inşa etmek. Verdiğimiz sözleri tutmak istiyoruz” dedi.


Baturaygil ayrıca “Yeni süreçte oluşturduğumuz kaynaklarla önümüzdeki en büyük engelleri de aşmak istiyoruz.  -6 puan silmeler, transfer yasakları ve küme düşürme cezaları getiren dosyaları kapatmak istiyoruz. Bunların kolay olmayacağını biliyoruz. Ama bunun için sonuna kadar çabalayacağız” dedi.


KAYNAK ARAYIŞI


Türkiye futbol Federasyonunun aldığı karar ile yeni sezonda da yoluna TFF 1.ligde devam edecek olan Eskişehirspor’da ligde kalma sevinci yaşarken,  yönetim bir taraftan da kaynak oluşturup sıkıntılı çözmek adına çaba harcıyor.  Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, sürdürülebilir bir sistem kurmak istediklerini belirterek “Hedefimiz bundan sonraki sezonlarda maaşların, maç başların ödendi, çalışanların maaşını zamanında aldığı bir sistem inşa etmek amacındayız. Verdiğimiz sözleri tutmak istiyoruz” dedi.


“ENGELLERİ AŞMAK İSTİYORUZ”


Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Baturaygil “Yeni süreçte oluşturduğumuz kaynaklarla önümüzdeki en büyük engelleri de aşmak istiyoruz.  -6 puan silmeler, transfer yasakları ve küme düşürme cezaları getiren dosyaları kapatmak istiyoruz. Bunların kolay olmayacağını biliyoruz. Ama bunun için sonuna kadar çabalayacağız.. Eskişehirspor’u sistemli işleyen bir kulüp haline getirmek en önemli hedefimiz” dedi.  


“FİFA İLE DOĞRUDAN GöRüŞME YAPIYORUZ”


Eskişehirspor’a bir daha ceza gelmemesi için FIFA ile irtibat halinde olduklarını da hatırlatan Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil “Kaleci Boffin’den 2 dönem transfer yasağı ve -6 puan cezası yedik Kulübümüz ilk defa FİFA ile doğrudan görüşme yapıyor. İyi niyetimizi gösteriyoruz. Bu konuda gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Bu zor Günleri hep birlikte aşacağız” dedi.


“GELEN PARA YOK”


Baturaygil sıcak para gelmediğini re belirterek “Tüm Fedarasyon gelirlerimiz temlikli, Aktif bank bitince diğer alacaklılar devreye girecek.  Federasyon gelirimiz borçlarımızdan düşüyor ama nakit olarak Eskişehirspor’a gelen bir para yok. Bütün sıkıntıları yönetim olarak kendimiz çözmeye çalışıyoruz” dedi.


“ALT YAPI DA öNEMLİ”


Altyapıya gerekli önemi vereceklerine de vurgu yapan Baturaygil “Futbol okullarımız değerli hale gelecek. Elimizdeki mevcut kadroyu koruyup birkaç yıl bu ligde tutunarak daha sonra sağlam adımlarla gerçek yerimize güçlü bir şekilde döneceğiz. Bunun çabasını gösteriyoruz. Bu sezon elimizdeki oyunculardan Alimi, Hamed ve Talha yeni transfer gibi olacaklar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.