"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ ARADI"

“FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ ARADI”
 Başkanı Mustafa Akgören, Bilal Ceylan ve Buğra Çağlıyan için de konuştu.Transferde adı bazı takımlar ile anılan Bilal Ceylan v e Buğra Çağlıyan için konuşan başkan Akgören Bilal için Fenerbahçe’li bir yöneticinin...

 


Başkanı Mustafa Akgören, Bilal Ceylan ve Buğra çağlıyan için de konuştu.


Transferde adı bazı takımlar ile anılan Bilal Ceylan v e Buğra çağlıyan için konuşan başkan Akgören Bilal için Fenerbahçe’li bir yöneticinin teklifte bulunduğunu söyledi.


Akgören  “Bilal Ceylan ileride Türk futboluna damgasını vuracak çok önemli bir sağ bek oyuncusu. Allah nasip ederse çok büyük bir isim yetişiyor. Damgasını vuracağına eminim. Henüz 16 yaşında. Fizik ve tecrübe kazanmalı. Kendisinden çok büyük beklentilerimiz var. Bilal gibi önemli yetenekleri Türk futboluna kazandırırsak ne mutlu bize. Bilal için bizi Fenerbahçeli bir yönetici aradı. Bizim istediğimiz rakamla, onların teklif ettiği fiyat arasında fark var. O fark kapanmadığı sürece Bilal’i vermeyiz. Bilal’in ismi Başakşehir ile de yazıldı ama Başakşehir’den resmi bir teklif almadık. Buğra çağlıyan ve birkaç futbolcu için Trabzonspor adına bazı aracılar nabız yokluyorlar ama Trabzonspor bize resmi olarak bir teklif yapmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.