2 OYUNCU DA KALACAK

2 OYUNCU DA KALACAK
  Yönetim 480 Bin TL alacaklı olan İbrahim Halil Öner ile 360 Bin TL alacaklı olan Bedirhan Altunbaş’ı takımda tutmak için bu 2 oyuncuya da ödeme yapacak. Sözleşmeleri devam etmesine rağmen alacaklı oldukları için kulübe...

 


 Yönetim 480 Bin TL alacaklı olan İbrahim Halil öner ile 360 Bin TL alacaklı olan Bedirhan Altunbaş’ı takımda tutmak için bu 2 oyuncuya da ödeme yapacak.


 


Sözleşmeleri devam etmesine rağmen alacaklı oldukları için kulübe TFF kanalı ile ihtar yollayan Bedirhan ve İbrahim Halil yeni sezonda da takımda kalacak.


Başkan Mustafa Akgören, "Perşembe günü Bedirhan Altunbaş’a, Cuma günü de İbrahim Halil öner ödeme yapmamız gerekiyor. ödeme yapılmazsa serbest kalacaklar. Mehmet özcan’ı nasıl ödediysek, bu iki ismin de ödemelerini gerçekleştireceğiz. Hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Biz bu sezon FIFA’dan puan silme cezası yemezsek ligde orta sıraları kovayacak bir kadroya sahibiz. öncelikli hedefimiz FIFA’daki dosyalar nedeniyle ceza yememek" dedi. İbrahim Halil öner 480 Bin TL, Bedirhan Altunbaş’ın ise 360 Bin TL alacağı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.