TEK TEK GÖRÜŞME YAPILIYOR

TEK TEK GÖRÜŞME YAPILIYOR
  Yönetim sözleşmesi sone eden oyuncular ile tek tek görüşüp yeni sezon için de anlaşma sağlamak istiyor. Ligden düşme kalktığı için gitmeyi düşünen oyuncularda şimdi kalmaya razı görünüyor.  Yönetim son maçlar...

 


 Yönetim sözleşmesi sone eden oyuncular ile tek tek görüşüp yeni sezon için de anlaşma sağlamak istiyor. Ligden düşme kalktığı için gitmeyi düşünen oyuncularda şimdi kalmaya razı görünüyor.


 


 


Yönetim son maçlar öncesi sözleşmesi sona eren oyuncular ile görüşme yapmış ancak anlaşma sağlayamamıştı.


özellikle süper ligi düşündüğünü söyleyen Ekrem, Mevlüt, Alperen son maçlarda da kadroya alınmadı.  Ligden düşme kalktığı için 3 oyuncunun yanı sıra Mehmet Feyzi Yıldırım ve Erdal Akdari ile de anlaşma zemini aranacak.


Bu oyuncular ile ilgili konuşan başkan Akgören  “Mevlüt çelik, Ekrem Kılıçarslan, Alperen Kocabaş, Mehmet Feyzi Yıldırım, Erdal Akdari, Tolga Yakut.  Bu isimlerin sözleşmeleri sona erdi. Bu isimler ve diğer sözleşmesi biten tüm futbolcularla masaya oturduk. Allah nasip ederse hepsiyle anlaşacağız. Bu çocukların aklını menajerler Süper Lig’e götüreceğiz diye karıştırıyor. Ben de kendilerine ilk 11’de oynayamayacağınız bir kulübe transfer olmayın. Gelin burada kalın. Taş yerinde ağırdır. Siz henüz hazır değilsiniz. Burada devam etmelisiniz. Diğer takımlarda bu kadar kıymet göremezsiniz. Eskişehirspor’un transfer tahtası kapalı olduğu için bu kadar şans bulabiliyorsunuz. Siz daha kendinizi ispat etmediniz. Geçen gün bir menajer bu çocukların ‘Eskişehirspor’da misyonu doldu’ diye açıklama yapmış. Bu çocuklar Eskişehirspor’da daha 30-35 maça çıktılar. Daha misyonları devam ediyor. Bu çocuklar henüz Süper Lig için hazır değil. En az bir sezon daha Eskişehirspor’da forma giymesi gerektiğini söylüyorum. Daha dün akşam çıkın gelin antrenmanlara başlayın. Peşinatlarınız hazır dedim. Tahmin ediyorum hepsi de gelecektir. Ben kayıp yaşayacağımızı zannetmiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.