"İLK KRİTER PARA DEĞİL"

“İLK KRİTER PARA DEĞİL”
   Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Eskişehirspor isminin önüne isim sponsorluğu için ilk kez konuşarak “Bu konuda ilk kriter para değil. İstediğimiz şartları taşıyan bir firma çıkarsa takımımızın önüne ismini...

 


  Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Eskişehirspor isminin önüne isim sponsorluğu için ilk kez konuşarak “Bu konuda ilk kriter para değil. İstediğimiz şartları taşıyan bir firma çıkarsa takımımızın önüne ismini yazdırabilir.” dedi.


 


Sponsorluk konusunda önemli açıklamada bulunan Akgören “Eskişehirspor isminin önüne ismini yazdırabilecek kadar kıymetli bir firma çıkıp, hak edilen değeri öderse neden olmasın. Ama bu sponsorluk sadece para ödeyerek alabileceğiniz bir sponsorluk değil. Bu konuda ilk kriter para değil. O firmanın bazı kriterleri taşıması ve camiamızın önde gelenlerinden onay alması gerekiyor. Bu konu sadece Eskişehirspor yönetiminin tek başına karar alabileceği bir konu değil. çünkü Eskişehirspor’un önüne ismini yazdıracak firma bunu başarırsa çok büyük prestij kazanır. Böyle bir firmanın çıkması durumunda Eskişehir’de çok yerden onay olması gerekiyor. İstediğimiz şartları taşıyan bir firma çıkarsa takımımızın önüne ismini yazdırabilir” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.