TÜM MÜCADELE 4.TAKIM İÇİN...

TÜM MÜCADELE 4.TAKIM İÇİN…
 EASKF Başkanı Sadri Atam, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ile sürekli irtibat halinde… Sağlıkspor’un yeni sezonda Anadolu Üniversitesi ve Yunusemre ile birlikte ilimizi BAL’da temsil edeceğini...

 


EASKF Başkanı Sadri Atam, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ile sürekli irtibat halinde… Sağlıkspor’un yeni sezonda Anadolu üniversitesi ve Yunusemre ile birlikte ilimizi BAL’da temsil edeceğini belirten Atam Demirspor’un da bu lige alınması ile ilgili girişimlerin sürdüğünü ifade etti.


Ayrıca TASKK önümüzde ki hafta Pazartesi ya da Salı günü Süper Amatör Küme’de ligden çekilen takımlar dışında diğer kulüpler için düşme konusunda yetkiyi tüm illerde ASKF’lere verecek. Hal böyle olunca başkan Sadri Atam puantaj olarak düşse de son haftaya kadar ligden çekilmeyerek maçlara çıkan Birlikspor’un ligden düşmeyeceğinin müjdesini verdi.


 


Sürekli irtibat halindeler


İlimiz Amatör Futbolu adına dönüm noktasının yaşanacağı bir süreç olabilir. Daha çok takımla Bölgesel Amatör Ligde temsil edilebileceğimiz bir sürece girdik. Bunun anlamı daha çok Eskişehirli genç oyuncunun kendine vitrin bulması olacak…


EASKF Başkanı Sadri Atam; TFF’nin TASKK ile birlikte ortaklaşa aldığı kararlar doğrultusunda süreci yakından takip ederken, Konfederasyon başkanı Ali Düşmez ile sürekli irtibat halinde. Anadolu üniversitesi, Yunusemre ve Sağlıkspor yeni sezon da ilimizi BAL’da temsil edecek. Bu noktada başkan Atam, Düşmez’den Eskişehir’den 4.takımında BAL’a alınması talebinde bulunmuş ve bu konuda gerekli girişimleri yapmıştı.


 


TFF Sıcak Bakmıyor


Bölgesel Amatör Ligde düşmenin kalkması nedeniyle takım sayısı konusunda henüz net bir karar alınmış değil. TFF BAL’da takım sayısının artmasına da şuan için karşı. Ancak İlimizde Başkan Sadri Atam’ın yaptığı gibi diğer illerde de bazı takımların bu lige alınması adına girişim ve başvurular var. Sadri Atam bu konuda diğer illerin daha da baskı kurması halinde Demirspor’un da BAL’a alınmasının önünün açılacağını belirtti. Fakat TFF bu girişimlere şuan pek sıcak bakmıyor… önümüzde ki hafta Pazartesi ve Salı kritik günler olacak.


 


BİRLİKSPOR


Ligde Kalıyor


öte yandan TASKK yönetimi tüm illerde Süper Amatör Kümelerde ki düşme konusunda yetkiyi ASKF’lere vermeye hazırlanıyor. Burada ki en önemli kıstas düşürülmeyecek takımların ligden çekilmemiş olması. EASKF Başkanı Sadri Atam yetkinin kendilerine verilmesiyle yeni sezonda Birlikspor’un yine Süper Amatör Küme’de mücadele edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.