ANADOLU YENİ TAKVİYELERİYLE HAZIRLIKLARA BAŞLIYOR

ANADOLU YENİ TAKVİYELERİYLE HAZIRLIKLARA BAŞLIYOR
  Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz bugün çift antrenman yaparak yeni sezon çalışmalarına start verecek. Ekibimizde 4 yeni oyuncu da bugün ilk idmanına çıkacak. Anadolu Üniversitesi kadın hentbol takımımız...

 


 Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz bugün çift antrenman yaparak yeni sezon çalışmalarına start verecek. Ekibimizde 4 yeni oyuncu da bugün ilk idmanına çıkacak.


 


Anadolu üniversitesi kadın hentbol takımımız 2020-2021 sezonu hazırlıklarına bugün başlıyor. 18 oyuncu ile sezon hazırlıklarına başlayacak Anadolu üniversitesi geçen sezondan 3 oyuncu kaybederken, 4 tane deneyimli isimle anlaştı. Yeni transferler bugün takım işe birlikte idmana çıkacak. Ekibimiz Mardin’den Sinem Vatan, Fatma Akgün ve Büşra Erdoğan’ın yanı sıra Polatlı’dan Melek Yazıcı’yı renklerine bağladı.


Antrenör Murat Kabadayı “Kaybettiğimiz oyuncuların yerine 4 tane deneyimli ismi kazandık. Anadolu üniversitesi olarak ilimizi Süper Lig seviyesinde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Malum pandemi süreci nedeniyle koşu idmanlarımızı dahi salonda yapacağız. Gerekli testlerden geçeceğiz. Sezona en hazır şekilde gireceğimize inanıyorum. 27 Eylül’e kadar takım halinde en iyi seviyeye geleceğiz. Bu sezon hedefimiz önce kalıcı olmak. Planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğiz” dedi.


Anadolu üniversitesi 27 Eylül’e kadar kamp sürecinin tamamını Eskişehir’de gerçekleştirecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.