"ŞEHİR BİLGİLENDİRİLMELİ"

“ŞEHİR BİLGİLENDİRİLMELİ”
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, son günlerde transfer yasağı ile ilgili çıkan dedikodulara sosyal medya hesabından açıklık getirdi. Diri “Eskişehirspor’umuzun Boffin’den dolayı "kesinleşmiş 2 dönem...

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, son günlerde transfer yasağı ile ilgili çıkan dedikodulara sosyal medya hesabından açıklık getirdi. Diri “Eskişehirspor’umuzun Boffin’den dolayı "kesinleşmiş 2 dönem transfer yasağı vardır" bu net ve belgeli bir bilgidir. üzerine 4 spor hukukçusuna sorulmuştur. Son günlerde transfer yasağı kalkabilir denilmesi bilgi kirliliğidir” dedi.


 


“YAKLAŞIK 1,5 MİLYON AVRO”


Dün sosyal medyadan açıklama yapan Diri “Bu sene pandemi dolayısıyla nasıl ki TFF küme düşmeyi kaldırdı (olağanüstü bir durum hatta ilk defa böyle bir şey yaşanıyor) aynı şekilde FIFA da olağanüstü bir karar alır kulüplere jest yaparsa o zaman kalkar tabi. Ondan önce de şuan kulübe gelen 6 FIFA dosyasını halledecek yaklaşık 1,5 milyon Avro daha sonra 100’e yakın veya çok dosyadan imza toplayıp, üzerine de transfer yapıp FIFA kapısı çalınır”


 


“GEçMİŞİ HATIRLAYIN”


"Biz bu süreçte böyle çalıştık çabaladık" gibi dil döküp varsa araya sokabilecek birileri onlarla görüşüp daha sonra FIFA disiplin kurulunun bir jest yapar mı diye beklemeye geçilecek. E disiplin kurulu da olmaz derse yine yaptığın o transferler elinde patlayacak.  Hatırlarsanız Sinan özeçoğlu başkanımızın döneminde de FIFA tarafından Pinto dosyasından dolayı kulübümüze 2 dönem yasak verilmişti. O dönem para versen de transferi açamazdık o yüzden takımdan ayrılan oyuncuları geri getirmiştik hatırlarsanız”


“CEZAMIZ YOKTU”


 “Geçen sene de transferi açtığımız ama hiç transfer yapmadığımız o dönemde de FIFA’dan dolayı bir cezamız yoktu. Sadece TFF dosyalarından imza alınıp lisans çıkartıldı. Günlerdir camiamızda bilgi kirliliği var. Tabi bu da yönetimimizin uzun süredir basın toplantısı düzenlemediğinden kaynaklanıyor. Camianın merak ettiği konuları birinci ağızdan duymayı istiyor. Geçtiğimiz senelerde bu tür durumlarda yönetici Mehmet Şimşek, sosyal medyada sürekli açıklama yaptığı için sıkılanlar oldu”


 


“ŞEHİR BİLGİLENDİRİLMELİ”


“Ancak şimdi de sessizlikten dolayı sıkılanlar var. Ama şimdi sıkılanlar, geçmişte sıkılanların canı sıkılmasın diye sıkıldığını söylemiyor. Camiamızda yaşanan bu süreçte birlik beraberlik harici yaklaşımlardan kaçınılmalı ve herkesin transfer dönemi kapanana kadar yapabileceği ne varsa yapması gerektiğini düşünüyoruz. Mevcut yönetim kurulu elinden geldiği özverili çalışmayı yapıyor. Ancak ne yapılıp edildiği hakkında da şehrimizin de bu konuda biraz bilgilendirilmesine çok ihtiyaç var…”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.