FİLEDE FİKSTÜR NETLEŞTİ

FİLEDE FİKSTÜR NETLEŞTİ
  Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Grupta ilimizi temsil etmeye hazırlanan Anadolu Üniversitesi, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile Sivrihisarspor aynı grupta yer alırken, ligin fikstürü de netleşti. Sezon 11 Ekim’de başlayacak....

 


 Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Grupta ilimizi temsil etmeye hazırlanan Anadolu üniversitesi, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile Sivrihisarspor aynı grupta yer alırken, ligin fikstürü de netleşti.


 


Sezon 11 Ekim’de başlayacak. Derbi maçları 4.hafta Tepebaşı Gençlik-Sivrihisar, 5.haftada Anadolu üniversitesi-Tepebaşı Gençlik ve 10.haftada Sivrihisar-Anadolu üniversitesi maçlarıyla yaşanacak.


20 Aralık’ta ilk yarı sona erecek. 27 Aralık’ta 2.devre başlayacak ve grup maçları 7 Mart’ta son bulacak.  9.haftada Sivrihisar, 10.haftada Tepebaşı Gençlik, son haftada ise Anadolu üniversitesi fikstür gereği maç yapmayacak.


 


 


Voleybol kadınlarda bu sezon 2.ligde 3 temsilcimiz yer alıyor. Geçen sezon 1.ligden düşen Anadolu üniversitesi’nin yanı sıra genç kadrosuyla ligin anahtar takımı olmaya aday Tepebaşı Gençlikspor ile bu yıl ilimizi bu ligde temsil edecek Sivrihisarspor birbirlerine rakip olacaklar.


Sezon 11 Ekim’de başlayacak. 20 Aralık’ta ilk yarı sona erecek. 27 Aralık’ta 2.devre başlayacak ve grup maçları 7 Mart’ta son bulacak. 


2.Grupta ilimizi temsil etmeye hazırlanan Anadolu üniversitesi, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile Sivrihisarspor aynı grupta yer alırken, ligin fikstürü de netleşti.


Derbi maçları 4.hafta Tepebaşı Gençlik-Sivrihisar, 5.haftada Anadolu üniversitesi-Tepebaşı Gençlik ve 10.haftada Sivrihisar-Anadolu üniversitesi maçlarıyla yaşanacak.


9.haftada Sivrihisar, 10.haftada Tepebaşı Gençlik, son haftada ise Anadolu üniversitesi fikstür gereği maç yapmayacak.


öte yandan voleybol 2. liginde mücadele edecek olan İlçe ekibi Sivrihisarspor Voleybol Takımı ilk etapta takımın iskeletini oluşturmak için genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna kattı. İlk etapta Smaçör Zöhre Naz, Orta Oyuncusu Ceren çelik, Pasör Tuğçe Darıcalı ve çapraz Pasör Aleyna Başak’la anlaşan sarı-lacivertliler Dilara Aydın ve Nihal çalışkan’ı da kadrosuna kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.