YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU
  2020 Şehirler Kupası Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu. Oynanan maçların ardından Irak Eskişehir, İran FC, Star Çamlıca ve Çarşı Medya takımları adını yarı finale yazdırdılar. Final karşılaşmaları Pazar...

 


 


2020 Şehirler Kupası Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu. Oynanan maçların ardından Irak Eskişehir, İran FC, Star çamlıca ve çarşı Medya takımları adını yarı finale yazdırdılar. Final karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.


 


Hodrimeydan'ın yenilikçi konseptinin son ürünü olan 2020 Şehirler Kupası'nda 20 takımın katılımı ile  gerçekleşiyor. Hafta sonu oynanan çeyrek final karşılaşmalarıyla yarı finalistler belli oldu. Günün ilk maçında Irak Eskişehir ile Eseltek Hırdavat takımları karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi berabere tamamlandı. Ardından penaltı atışlarına geçildi. Irak Eskişehir penaltılarda rakibini 7-6 ile geçerek ilk yarı finalist oldu. Bir diğer maçta ise İran FC ile Mortingen takımları mücadele etti. Her iki yarıda da etkili olan İran FC güzel futbolunu gollerle süsledi ve 5-0 gibi farklı sonuçla mücadeleyi galibiyetle tamamladı. Diğer yarı finale çıkan takım olmayı başardı. Star çamlıca da Beyoğlu Gayrimenkul takımını 8-3 mağlup ederek yarı finale çıktı. çarşı Medya Es Es Presso maçı ise yine çekişmeli geçti. İki takımda mücadeleci futboluyla alkış alırken, çarşı Medya 3-1 galip geldi ve son yarı finalist oldu. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen maçları sporseverlerde yakından izlediler. Pazar günü oynanacak yarı final karşılaşmalarının ardından finalin adı belli olacak. Expo Medya Yönetim Kurulu Başkanı ümit Evsen yaptığı açıklamada, “Pandem sürecinin ardından yeniden futbolseverlerle buluştuk. Keyifli bir o kadar da çekişmeli maçlar oynanıyor. Hedefimiz ilimizde en iyi hizmeti sunmak. Şirketler Ligi ve diğer illerde de önümüzdeki dönemlerde turnuvalarımız olacak. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.


 öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.