TAKIMLARDA KORONAVİRÜS ŞOKU

TAKIMLARDA KORONAVİRÜS ŞOKU
Futbol takımları yeni sezon hazırlıklarına başlarken koronavirüs vakaları da gelmeye devam ediyor. Alanyaspor’un Yunan futbolcusu Siopis, Ankaragücü’nün bir personeli, Fenerbahçe’nin bir futbolcusu ile bir teknik ekip çalışanı,...

Futbol takımları yeni sezon hazırlıklarına başlarken koronavirüs vakaları da gelmeye devam ediyor. Alanyaspor'un Yunan futbolcusu Siopis, Ankaragücü'nün bir personeli, Fenerbahçe'nin bir futbolcusu ile bir teknik ekip çalışanı, Galatasaray'ın iki futbolcusu,  Trabzonspor'un bir futbolcusu ve son olarak  Menemenspor'da 10 kişi de koronavirüs tespit edildi


Koronavirüs, spor dünyasını vurmaya devam ediyor. Takımlar yeni sezon hazırlıklarına başlarken koronavirüs haberleri de arka arkaya geliyor.


çarşamba günü Alanyaspor'un Yunan futbolcusu Siopis'in korona testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.


önceki gün Ankaragücü'nün bir personeli ve Fenerbahçe'nin bir futbolcusu ile bir teknik ekip çalışanında koronavirüs olduğu açıklandı.


Dün ise Galatasaray'ın iki futbolcusu ve Trabzonspor'un bir futbolcusunda koronavirüs tespit edildi.


Dün ayrıca TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da Kovid-19 testi pozitif çıkan 10 kişi, evlerinde karantinaya alındı, tedavi süreci başlatıldı  Kulüpten yapılan açıklamada tüm oyuncular, teknik ekip, sağlık, idari ve destek personeline 12 Ağustos'ta yapılan Kovid-19 tanı testinin sonuçlarının alındığı, 9 alt yapı oyuncusu ile bir destek personelinin sonuçlarının pozitif çıktığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.