ES-ES'TE TATİL BİTTİ

ES-ES’TE TATİL BİTTİ
19 Temmuz’da oynanan Bolu maçının ardından tatile çıkan ve yaklaşık 1 ay dinlenen Şimşekler  bugün tesislerde bir araya gelecek.  2020-2021 sezonunda TFF 1.ligde mücadele verecekOlan Eskişehirsporlu oyuncular yeni sezonun ilk...

19 Temmuz’da oynanan Bolu maçının ardından tatile çıkan ve yaklaşık 1 ay dinlenen Şimşekler  bugün tesislerde bir araya gelecek.  2020-2021 sezonunda TFF 1.ligde mücadele verecek


Olan Eskişehirsporlu oyuncular yeni sezonun ilk antrenmanın bugün tesislerde teknik direktör Mustafa özer gözetiminde yapacak.


 


Şimşekler yeni sezon için bugün mesaiye başlıyor.


Geçtiğimiz sezonu kötü geçiren ve lig son sırada bitiren Eskişehirspor düşmenin kaldırılması ile sevinç yaşamıştı.


2020-2021 sezonunda da TFF 1.ligde mücadele verecek olan Kırmızı Şimşekler bugün tesislerde toplanarak çalışmalara başlayacak. Genç bir ekip ile ligde yer alacak olan Şimşekler ilk antrenmanı da saat 17.30’da teknik direktör Mustafa özer gözetiminde tesislerde yapacak.


Eskişehirspor teknik patronu Mustafa özer “Ligin tamamlanmasını ardından tatil yapan oyuncularımızı 10 gündür de bireysel çalışma yapıyor. Bugünden itibaren de tesislerde takım halinde antrenmanlara başlayacağız.  27 Ağustos’a kadar ilk etap kampımızı Eskişehir’de yapacağız. Ardından da şehir dışında ikinci kampı düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.