ANADOLU'DA İLK İMZALAR ATILDI

ANADOLU’DA İLK İMZALAR ATILDI
Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımının 2020-2021 sezonu için anlaştığı sporcular ile toplu imza töreni düzenlendi.ÖZSARI BAŞARI DİLEDİRektörlük Salon 2009 toplantı odasında düzenlenen törene...

Anadolu üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımının 2020-2021 sezonu için anlaştığı sporcular ile toplu imza töreni düzenlendi.


öZSARI BAŞARI DİLEDİ


Rektörlük Salon 2009 toplantı odasında düzenlenen törene Anadolu üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Anadolu üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Galip özsarı, Antrenör Murat Kabadayı ve sporcular katıldı. 2020-2021 sezonu için anlaşılan sporculara sözleşmeleri imzalatıldı. İmzaların ardından sporculara başarı dileklerini ileten Galip özsarı, her zaman başarı hedefi olan ve geçmişinde sayısız başarılara imza atan bir Kulübe geldiklerini, sporcuların her zaman destekçisi olacağını ve en iyi imkanlarda sezonu tamamlamak için çalışmalar yaptığını iletti. Başarılı ve sakatlıksız bir sezon olması temennileri ile sözünü tamamladı.


KADRO GüçLENDİ


Anadolu üniversitesi Gençlik ve Spor kulübü iç  transferde; Fatma özbahar, Simay Atay, Zeynep Nur Bilgeç, Kübra Nur Şahan, Tuğba özbek, Selen Keser, Deniz Yürcü, Şevval Ersöz, Ela örgen, Aleyna Köse, Melisa Pekli, Esra Tezcan ve Zehra Mansuroğlu ile yeniden anlaşma sağladı. Dış Transferde ise geçtiğimiz sezon Mardin Sağlık Spor forması giyen Fatma Akgün ve Sinem Vatan, Polatlı Belediye Spor’da sezonu bitiren Melek Yazıcı’ya imza attırdı. .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.