ES-ES'İN BORCU 235 MİLYON

ES-ES’İN BORCU 235 MİLYON
Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Eskişehirspor Mali Genel kurulu dün yapıldı.  Gnel kurulun Divan başkanlığını Bilge Kosbatur yaptı. Yönetim merakla beklenen kulübün borcunu 234.923.904,81 olarak açıkladıÇOĞUNLUK...

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Eskişehirspor Mali Genel kurulu dün yapıldı.  Gnel kurulun Divan başkanlığını Bilge Kosbatur yaptı. Yönetim merakla beklenen kulübün borcunu 234.923.904,81 olarak açıkladı


çOĞUNLUK ARANMADI


Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Eskişehirspor’un Olağan Mali Genel Kurulu dün yapıldı. çoğunluk aranmaksızın dün Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde (Atatürk Bulvarı Migros yanı) yapılan genel kurulda Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim hazır bulundu.


 


KOSBATUR DİVAN BAŞKANI


Mali Genel Kurul divanın oluşmasıyla başlarken,  Kongrenin Divan başkanlığını Bilge Kosbatur yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmansın ardından Mali ve İdari Raporlar görüşüldü ve ibra edildi.  Camianın merak edilen borcu 234.923.904,81 olarak açıklandı.


Tahminin bütçenin açıklanmasının ardından dilek ve temennilerin ardından Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören  kongreye katılan tüm üyelere teşekkür etti.


 


KURT YİNE GELDİ


Eskişehirspor'un tüm genel kurullarında yerini alan Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt dün yapılan mali genel kurulda da yerini aldı. Kurt genel kurulda birde konuşma yaptı.


::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.