GELDİKLERİ YERİ UNUTMAYANLAR...

GELDİKLERİ YERİ UNUTMAYANLAR…
Eskişehir Futbol Alt Yapı Derneği’nin Eskişehirspor’a kazandırdığı ve LASK Linz’e transfer olan Metehan Altunbaş’ın yanı sıra Doğukan Ünal ile Buğra Çağlıyan yetiştikleri yeri unutmadı ve Ahde Vefa örneği göstererek...

Eskişehir Futbol Alt Yapı Derneği’nin Eskişehirspor’a kazandırdığı ve LASK Linz’e transfer olan Metehan Altunbaş’ın yanı sıra Doğukan ünal ile Buğra çağlıyan yetiştikleri yeri unutmadı ve Ahde Vefa örneği göstererek derneği ziyaret etti. 


Mevlana’nın çok güzel sözüdür “Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın.”


Eskişehir Futbol Alt Yapı Derneği’nin Eskişehirspor’a kazandırdığı gençler şuan da A takım formasını gururla taşımaya devam ediyorlar. Bunlardan biri olan Metehan Altunbaş Avusturya ekibi LASK Linz ekibine transfer olmuştu. Avusturya yolculuğu öncesi Alt Yapı Derneğini Doğukan ünal ve Buğra çağlıyan ile ziyaret eden Metehan duygu dolu anlar yaşadı.


Derneğin gurur duyacağı isimler arasına girmeyi şimdiden başaran Metehan Altunbaş gibi Buğra çağlıyan ve Doğukan ünal’da önce Es-Es daha sonra Avrupa’da bir takımın formasını giymenin hayalini kuruyor.


Geldikleri yeri unutmayan üç oyuncu başkan Sabahattin Tekin, dernek müdür İsmail Bal, antrenörler Selahattin örçüm,  Murat Kola ve Ahmet Süer öztürk ile bir araya geldi.   


Eskişehir Futbol Alt Yapı Derneği başkanı Sabahattin Tekin “Geldikleri yeri unutmayanlar, gittikleri yerde hep mutlu olsunlar” dedi.


İlimiz spor fotoğrafçısı Varol Alkılıçgil vedalaşmada yer alırken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.