TEPEBAŞI GÜÇ DEPOLUYOR

TEPEBAŞI GÜÇ DEPOLUYOR
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımları yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Ekip teknik ve taktik idmanların yanı sıra BOSS GYM’in desteğiyle ücretsiz olarak ağırlık ve kondisyon çalışmaları...

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımları yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Ekip teknik ve taktik idmanların yanı sıra BOSS GYM’in desteğiyle ücretsiz olarak ağırlık ve kondisyon çalışmaları yapıyor.


 


Kadınlar Voleybol 2.Lig’inde ilimizi temsil edecek Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Sabah BOSS GYM’in desteğiyle ücretsiz olarak ağırlık ve kondisyon çalışmaları yapan ekip öğleden sonrada ise Dumlupınar İlk Okulu Spor Salonu'nda taktik çalışması yaparak yeni sezona hazırlanıyor.


Salonda gerçekleştirilen antrenmanlar keyifli bir şekilde sürerken, antrenör Fatma çimenli Yıldız, Genç takımın yanı sıra A takımda ter dökecek oyuncuları eşi özkan çimenli ile birlikte yeni sezona biliyor. Baş antrenör özkan çimenli ve antrenör Fatma çimenli özellikle alt yapıdan yetenekli isimleri belirleyerek yine A takıma kazandırmaya devam ediyor. çalışmaların yoğun ve keyifli bir şekilde sürdüğünü belirten antrenörler özkan-Fatma çimenli çifti  “Geçen sezon ki başarı çıtamızı bu yıl daha yukarılara çekmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda tüm yaş gruplarında takımlarımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecini atlatarak tekrar salonlarda maç yapabilmek en büyük isteğimiz" şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.