"ADIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ"

“ADIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek Anadolu Üniversitesi’nde resmi imzalar hafta başında atılmıştı. Çalışmalarını sürdüren Melekler ligde düşme korkusu yaşamak istemiyor.Anadolu Üniversitesi’nin adına...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek Anadolu üniversitesi’nde resmi imzalar hafta başında atılmıştı. çalışmalarını sürdüren Melekler ligde düşme korkusu yaşamak istemiyor.


Anadolu üniversitesi’nin adına yakışır şekilde mücadele edeceklerini ifade eden antrenör Murat Kabadayı “Amacımız öncelikle bize inan ve güvenenleri mahcup etmemek. Ligde kalıcı olarak her sene üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz” dedi.


 


üç yeni isim ile transferi kapattılar


Anadolu üniversitesi Kadın Hentbol takımımız yeni sezon için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun çalışma sürecini özel maçlarla takviye eden Melekler fizik olaraj her geçen gün daha iyiyi gidiyor. Hedef bu yıl düşme hattından uzak kalmak. "Pandemi her şeyi etkilediği gibi Hentbolu da etkiledi” diyen antrenör Murat Kabadayı “İyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Ama şartların elverdiği ölçüde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Süreç bunu gerektiriyor. Sporcu sağlığı için tüm tedbirleri alarak ilerlemek zorundayız. üç takviye ile eksikliklerimizi tamamladık. Şu an başka transfer düşünmüyoruz”


 


özel maçlar devam edecek


Hazırlık maçları ile lig için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Geçen hafta üsküdar Belediyespor'u ağırladık. İki maç yaptık. Eksikliklerimizi gördük. İki takım içinde çok iyi oldu. özellikle üsküdar Belediyespor’a teşekkür ederim. Bize bu fırsatı  tanıdıkları için. Bu hafta da  bir maç planımız var”Hedefimiz küme düşmekten uzak kalarak orta sıra mücadelesi yapmak. Eskişehir ve Anadolu üniversitesi’ne yakışır bir hentbol oynamak" şeklinde konuştu.


Anadolu üniversitesi fış transferde geçtiğimiz sezon Mardin Sağlık Spor forması giyen Fatma Akgün ve Sinem Vatan, Polatlı Belediye Spor’da sezonu bitiren Melek Yazıcı ile anlaşmaya vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.