ÖMÜR BOYU SPOR MUTLU DÖNDÜ

ÖMÜR BOYU SPOR MUTLU DÖNDÜ
İlimizin son dönemde faaliyetleri ile dikkat çeken kulüplerinden biri olan Ömür Boyu Spor Kulübü Afyon’da gerçekleştirilen turnuvaya katılarak, eksiklerini gördü. Antrenörler turnuvanın oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler… Ömür...

İlimizin son dönemde faaliyetleri ile dikkat çeken kulüplerinden biri olan ömür Boyu Spor Kulübü Afyon’da gerçekleştirilen turnuvaya katılarak, eksiklerini gördü. Antrenörler turnuvanın oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler…


 


ömür Boyu Spor Kulübü futbol alt yapısında ki aktif çalışmalarıyla son dönemde adından söz ettirmeye devam ediyor. İlimiz futboluna her anlamda renk getiren kulüp hafta sonu Afyon Kocatepe’de ki özel turnuvada boy gösterdi. çeşitli yaş gruplarıyla turnuvada boy gösteren ekibimiz ilimizi de centilmence temsil etti.


Antrenörler İsmail Doğru, Mehmet Kan, Songül Baş, Duygu Deliktaş, Soner Yavuz ve İsmet Katırcı turnuvanın oldukça verimli geçtiğini belirterek, artı ve eksi yönlerinin yanı sıra minik futbolcu adayları için çok ayrı bir deneyim olduğunu ifade ettiler.


ömür Boyu Spor Kulübü’nden bundan sonra ki süreçte de bu tip organizasyonlarda boy göstererek, oyuncuların gelişimleri adına çalışmalarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.