BU İSTATİSTİKLE ZOR DOSTUM

BU İSTATİSTİKLE ZOR DOSTUM
Eskişehirspor’da görevine 29 Aralık’ta ki Bolu maçıyla başlayan ve ilk 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak rüya gibi bir başlangıç yapan teknik direktör Mustafa Özer 8 Şubat 2020’de kazanılan Altınordu müsabakasından...

Eskişehirspor’da görevine 29 Aralık’ta ki Bolu maçıyla başlayan ve ilk 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak rüya gibi bir başlangıç yapan teknik direktör Mustafa özer 8 Şubat 2020’de kazanılan Altınordu müsabakasından bu yana tam 15 maçtır galibiyet yüzü görmüyor


Son 15 maçında yalnızca 3 beraberlik alan özer’in Eskişehirspor’u 12 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu istatistik ile artık tamamen koltuğu sallanan Mustafa özer hakkında başkan Mustafa Akgören’in ne yapacağı merak konusu. İyi iki dost olduğu bilinen Akgören ve özer’in bir araya gelerek ayrılık kararı alması bekleniyor


 


Eskişehirspor’da onca sıkıntının yanı sıra tabelada bir türlü istenilen sonuçların gelmemesi ve en önemlisi ortaya konulan futbolun gelecek adına umut vermemesi camiada Mustafa özer’e olan inancı da azalttı.


 


MüTHİŞ BAŞLAMIŞTI


Halbuki ilk yarının son maçı olarak gözüken zorlu Bolu deplasmanından bir puanla dönen ardından Keçiörengücü’nü yine deplasmanda bu kez 1-0 yendikten sonra Adanaspor ile golsüz berabere kalan Mustafa özer’in Eskişehirspor’u, Bursaspor’u da Anadolu derbisinde tek golle mağlup ederek tüm şehri resmen havaya sokmuştu.


Hele ki 8 Şubat 2020’de Altınordu karşısında alınan 3-0’lık zafer ligde kalma umutlarının da artmasını sağlamış, en önemlisi Kırmızı Şimşekler bu 5 maçta kalesinde yalnızca 1 gol görmüştü.   


 


TEPETAKLAK OLDUK


Daha sonra Pandemi sürecinde maçlara verilen araya kadar oynadığı 7 karşılaşmada yalnızca 1 puan toplayan Eskişehirspor, bu süreçte 3 gol bulurken, kalesini gole kapatamadı ve 15 gol yedi. Nisan ayının ilk haftasında gelen puan silme cezasıyla sarsılan özer ve öğrencileri daha sonra sezon sonuna kadar oynanan 6 müsabakada yine 1 puan alabildi. Siyah Kırmızılılar bu süreçte 2 gol bulurken, kalesinde 14 gol gördü.


 


HEDEF TAHTASINDA


Yeni sezon yeni umutlarla lige başlayan Eskişehirspor yine onca sıkıntılarla boğuştuğu dönemde lige iyi giriş yapamaması moralleri daha çok bozdu. Mustafa özer ile öğrencileri kadro olarak daha genç ve zayıf olan Ankaraspor’a tek golle kaybetmelerinin yanı sıra ortaya konulan etkisiz futbolla hayal kırıklığı yaşatmıştı.


önceki gün Adanaspor karşısında alınan bir puan ve ortaya koyulan mücadele her ne kadar değerli olsa da Eskişehirspor’un resmi son 6 maçta gol kaydedememesi teknik heyeti hedef tahtasına koydu.


 


20 MAçTA 14 PUAN


Oluşan son tabloda Eskişehirspor’un başında şuana kadar 20 maça çıkan Mustafa özer yalnızca 14 puan toplayabildi. Bu süreçte 12 gol atabilen Es-Es kalesinde ise 29 gol gördü. İki iyi dost olduğu bilinen Başkan Mustafa Akgören ve Teknik Direktör Mustafa özer’in en kısa zamanda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapması ve yolların ayrılması bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.