ÇARŞAMBAYI MI BEKLİYOR?

ÇARŞAMBAYI MI BEKLİYOR?
 Sinan Özeçoğlu cephesi Çarşamba gününe kadar alacaklıların tamamı ile anlaşılmaması durumunda başkanlıktan kesin olarak vazgeçecek.  Sinan Özeçoğlu bir ay önce dört avukatı ile Eskişehirspor yönetiminden yazılı yetki...

 


Sinan özeçoğlu cephesi çarşamba gününe kadar alacaklıların tamamı ile anlaşılmaması durumunda başkanlıktan kesin olarak vazgeçecek.


 


Sinan özeçoğlu bir ay önce dört avukatı ile Eskişehirspor yönetiminden yazılı yetki alarak Eskişehirspor’dan alacağı olanlarla görüşmeye başlamıştı. Dosyaların çok büyük kısmında sözlü olarak anlaşan Sinan özeçoğlu işi yazıya döktüğü zaman bazı oyuncuların teklifi kabul etmemesine karşın başkanlık için tekrar adı atmaktan vazgeçmişti.  Akif Yer’in haberine göre kendisinin "Sinan özeçoğlu defteri kapandı. Alacaklılar alacaklarının üzerine bir bardak soğuk su içsin” paylaşımının ardından alacaklılar arasında bir hareketlenme yaşandı. Yaşanan bu gelişme üzerine Sinan özeçoğlu alacaklılara çarşamba gününe kadar süre verdi. özeçoğlu cephesi çarşamba gününe kadar alacaklıların tamamı ile anlaşılmaması durumunda kesin olarak vazgeçecek.


Eskişehirspor’a borçsuz bir şekilde Başkan olmak isteyen Sinan özeçoğlu ise avukatlarından gelecek bilgileri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.