ASYMD'DEN AMATÖR LİG KARARINA TEPKİ

ASYMD’DEN AMATÖR LİG KARARINA TEPKİ
 ASYMD Genel Başkanı Akif Çelik  “Binlerce futbolcu ekmeğinden oldu, bu adaletsizliğe sessiz kalamayız” dedi.Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı Akif Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel...

 ASYMD Genel Başkanı Akif çelik  “Binlerce futbolcu ekmeğinden oldu, bu adaletsizliğe sessiz kalamayız” dedi.


Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı Akif çelik, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Lig ve amatör ligleri oynatmaması yönündeki kararına tepki göstererek bu karardan dönülmesi çağrısında bulundu.


çelik yaptığı açıklamada, “Korona virüsün en çok etkilediği alanlardan biri de kuşkusuz ki, spor müsabakaları oldu. Türkiye’deki profesyonel ligler start alırken, amatör liglerin ne zaman top başı yapacağı ise açıklanmadı. Amatör futbolcular da bu durum nedeniyle federasyona tepki göstererek, planlama yapılmasını talep ediyor. Bölgesel Amatör Ligi ekipleri, 2 aydan bu yana TFF’den açıklama beklediklerini belirterek, “Bal Ligi takımları olarak yaklaşık 300 takım TFF’nin tam 2 aydır açıklama yapmasını bekliyordu ve nihayet bir toplantı gerçekleştirdiler. Pandemi durumuna göre oynanmayacak deniliyor. Yazıktır günahtır binlerde futbolcu ekmek kazanıyor futboldan. Sen üst ligleri oynat ama alt ligleri oynatma. Bu nasıl bir çelişki. Senin görevin bu ligleri de en sağlıklı şekilde oynatmak. Ne güzel değil mi? Okullar olmasaydı Milli Eğitim Bakanlığı ne güzel yapılırdı. Bu adaletsizliğe sessiz kalamayız. TFF Alt Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez, koltuğundan düşmemek için binlerce futbolcunun ocağına ateş düşürmüştür” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.