BAL TAKIMLARI GÖRÜŞ BİLDİRECEK

BAL TAKIMLARI GÖRÜŞ BİLDİRECEK
 Türkiye Futbol Federasyonu, amatör müsabakaların Ekim ayı sonuna ertelendiğini açıkladı. Burnun üzerine ligleri başlamayan ve para kazanamayan amatör futbolcular karara tepki gösterip dertlerini duyurmak için TFF binası önünde...

 Türkiye Futbol Federasyonu, amatör müsabakaların Ekim ayı sonuna ertelendiğini açıkladı. Burnun üzerine ligleri başlamayan ve para kazanamayan amatör futbolcular karara tepki gösterip dertlerini duyurmak için TFF binası önünde eylem yaptı.


 Amatör spor kulüpleri konfederasyonu ise Ali Düşmez başkanlığında ASKF’lere yazı göndererek illerdeki Bal takımlarından yazılı görüş talep etti. EASKF başkanı Sadri Atam Bal ligi takımlarımız Anadolu üniversitesi, Yunusemrespor ve Sağlıkspor’dan görüş alacak.


 


 


AMATöRLER BüYüK TEPKİ GöSTERDİ


Türkiye'de profesyonel liglerde corona virüsü tedbirleri alınarak müsabakalar oynanırken, pandeminin başlamasından bugüne amatör liglerde ise futbola henüz başlanmadı Türkiye Futbol Federasyonu, amatör müsabakaların Ekim ayı sonuna ertelendiğini açıkladı. Corona virüsü nedeniyle ligleri başlamayan ve para kazanamayan amatör futbolcular, dertlerini duyurmak için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Lig ve amatör ligleri oynatmaması yönündeki kararına tepki göstererek TFF binası önünde eylem yaptı. Oyuncular, liglerin başlaması adına yetkililere çağrıda bulundu.


TAKIMLAR GöRüŞ BİLDİRECEK


öte yandan Türkiye Amatör spor kulüpleri konfederasyonu başkanı Ali Düşmez illerdeki Amatör Kulüpler Federasyonuna önceki gün bir yazı gönderdi. Yazı da “Dünyamızı ve ülkesimizi etkisi altına alan Corona Virüs pandeminin seyrinin yükseldiği dönemde TFF yönetimi olarak 2020-2021 futbol sezonu BAL ve yerel amatör ligler ile ilgili aldığı karar doğrultunda ilinizdeki BAL takımları kulüplerinin kaşeli imzalı görüşlerini alınarak en geç 29 Eylül Salı günü mesai saati bitimine kadar konfederasyonumuza gönderilmesini ve gereğini rica ederiz” dedi.


ATAM DİNLEYECEK


Eskişehir Amatör spor kulüpleri Federasyon başkanı Sadri Atam konfederasyondan gelen  yazı ile ilgili Bal ligi takımlarımız Anadolu üniversitesi, Yunusemrespor ve Sağlıkspor yöneticilerine gerekli bilgiyi verirken, ayrıca Pazartesi yada Salı günü EASKF binasında da bir toplantı yapması bekleniyor. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.