HAYDI KIZLAR İYİ BAŞLAYIN

HAYDI KIZLAR İYİ BAŞLAYIN
nadolu Üniversitesi bayan hentbol takımı yeni sezonun ilk maçında bugün Ankara temsilcisi Yenimahalle Belediyespor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan ve galibiyeti hedefleyen bayanların maçı Porsuk spor salonunda saat 15.00’de...

nadolu üniversitesi bayan hentbol takımı yeni sezonun ilk maçında bugün Ankara temsilcisi Yenimahalle Belediyespor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan ve galibiyeti hedefleyen bayanların maçı Porsuk spor salonunda saat 15.00’de başlayacak.


 


İLK MAç


Hentbol süper ilgindeki temsilcimiz Anadolu üniversitesi bayanları 2020–2021 sezonun ilk maçında bugün galibiyet arayacak.


Geçtiğimiz sezon 1.ligde başarılı olarak süper lige yükselen ve zorlu lig maratonu için de kadrosunu güçlendiren Anadolu lige de iyi başlamak istiyor.


GüçLü RAKİP


Kızlar ilk maçında başkentin güçlü ekibi Yenimahalle Belediyespor’u ağırlayacak. Bugün Porsuk Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Müsabaka devam eden pandemiden dolayı seyircisiz oynanacak.


KABADAYI EKİBİNE GüVENİYOR


Yıllardır takımın başında başarıyla görev yapan Anadolu üniversitesi bayan hentbol takımı antrenörü Murat Kabadayı yenilenen kadrosunu güveniyor.  Pandemiye rağmen Eskişehir’de iyi bir hazırlık dönemi geçiren kızlar bugün güçlü rakibini yenerek lige de iyi başlamayı hedefliyor.


HAKEMLER ANKARA’DAN


Bugünkü maçı rakip Ankara’dan olmasına rağmen yine Ankara bölgesi hakemleri Okan Yurt-Abdullah özdeniz hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşmanın gözlemciliğini ise ilimizden Vehbi İşgören yapacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.