KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK OLAY

KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK OLAY
Sezona yine sıkıntılar ile başlayan Eskişehirspor ilk iki maçta 1 puan almıştı. Şimşekler üçüncü hafta maçında bugün ligde bir çok transfer yaparak kadrosunu güçlendiren şampiyonluk adaylarından Altay’a konuk olacak....

Sezona yine sıkıntılar ile başlayan Eskişehirspor ilk iki maçta 1 puan almıştı. Şimşekler üçüncü hafta maçında bugün ligde bir çok transfer yaparak kadrosunu güçlendiren şampiyonluk adaylarından Altay’a konuk olacak. Eskişehirspor için bu maçı kaybetmek çok kolay, ama genç oyuncular bugün kazanırsa yine olay olacak.


SIKINTILI BAŞLANGIç


Son iki sezonda olduğu gibi bu sezona da transfer yasağı ile başlayan ve geçtiğimiz sezonki kadrodan da bir çok oyuncusunu kaybeden Eskişehirspor Ankaraspor’a yenilirken, evinde Adanaspor ile de berabere kalmıştı.


RAKİP çOK GüçLü


Şimşekler bugün bu sezon şampiyonluğu düşünen ve deneyimli teknik direktör Yücel İldiz’i takımın başına getirip bir çok transfer yapan Altay’a konuk olacak.  Rakip de her ne kadar ilk iki maçta 1 puan alsa da kadrosunu güçlendirmeye hafta içi de devam etti.


NEDEN OLMASIN


çok genç bir ekip ile güçlü ve tecrübeli bir takım olan Altay karşısına çıkacak olan Eskişehirsporlu oyuncular geçtiğimiz sezon Keçiörengücü ve Bursaspor deplasmanlarında yaptığı gibi yine rakibi durdurup sonra da vurmak istiyor.


öZER YİNE KADROYU DEĞİŞTİRİCEK


İlk iki maçta gerek oyuncu tercihleri, gerekse oyuna müdahalesi ile çok tartışılan Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa özer bugünkü zorlu maçta yine zorunlu değişiklikler yapacak. Oyuncularına güvenen özer zorlu maçta iyi sonuç bekliyor.


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK.   


Altay ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu stadyumunda saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Trabzon bölgesi üst Klasman hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek.  Şimşekler genç kadro ile kazanarak ilk galibiyetini güçlü rakibi karşısında almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.