ÖNCE ANTRENMAN SONRA YOLCULUK

ÖNCE ANTRENMAN  SONRA YOLCULUK
 Eskişehirspor dün sabah yaptığı çalışmanın ardından Altay deplasmanı için İzmir’e hareket etti.Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde, Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde saat 11:00’de başlayan...

 


Eskişehirspor dün sabah yaptığı çalışmanın ardından Altay deplasmanı için İzmir’e hareket etti.


Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde, Teknik Direktör Mustafa özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde saat 11:00'de başlayan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı.  Kaptan Sezgin Coşkun'un ise rehabilitasyonu devam ediyor. Takımla birlikte antrenmanlarda yer alan kaptanın Altay maçında oynayıp oynamamasına maç saatinde karar verilecek. Teknik direktör Mustafa özer Altay maçı için İzmir’e 20 oyuncu götürdü.


KADRODA 20 OYUNCU LER ALDI.


Melih Ağa, Ekrem Kılıçarslan, Ebrar Yiğit Aydın, Sezgin Coşkun,Onur Bayramoğlu Kıvanç Karakaş, Bedirhan Altunbaş, Alperen Kocabaş, Furgan Polat, Talha Erdoğan, İbrahim Halil öner, Hasan Ulaş Uygur, Mehmet özcan, Furkan Balaban, Buğra çağlıyan, Bilal Ceylan,Doğukan ünal, Bedirhan Akçay, Emir Yılız ve Arda Okumuş.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.