ANADOLU KÖTÜ BAŞLADI (20-36)

ANADOLU KÖTÜ BAŞLADI (20-36)
Bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi sezonun ilk maçında başkentin güçlü ekibi Yenimahalle Belediyespor’a 36-20 yenilerek lige kötü başladı. İlk maçı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat...

Bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz Anadolu üniversitesi sezonun ilk maçında başkentin güçlü ekibi Yenimahalle Belediyespor’a 36-20 yenilerek lige kötü başladı. İlk maçı Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’da izleyerek kızlara moral verdi.


 


FARK YEDİLER


Anadolu üniversitesi bayanları ilk maçında Ankara Yenimahalle’ye farklı mağlup oldu. (20-36)


Yeni sezonda ilimizi Bayanlar hentbol süper ilginde temsil eden Anadolu üniversitesi 2020–2021 sezonun ilk maçını evinde yaptı. Ligin güçlü takımı Yenimahalle Belediyespor’u ağırlayan kızlar rakibi karşısında fazla etkili olamadı. İlk yarıyı 11 sayı farkla 20-9 geride kapatan Anadolu ikinci arıda zaman zaman etkili olsa da farkı kapatamadı ve maçı 36-20 kaybederek lige mağlubiyetle başladı.


REKTöRDEN MORAL


Ligin ilk maçına Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile Anadolu üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Galip özsarı da geldi. Maç öncesi antrenör Murat Kabadayı  ve sporcular ile görüşüp başarı dileyen rektör Erdal maçı da heyecanla takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.