FİLEDE HEYECANLI GERİ SAYIM

FİLEDE HEYECANLI GERİ SAYIM
Kadınlar Voleybol 2.liginde ilimizi temsil etmeye hazırlanan Sivrihisarspor ile Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü heyecanla 11 Ekim’i bekliyor. Artık gün saymaya başlayan ekiplerimiz sezona da iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. Kadınlar...

Kadınlar Voleybol 2.liginde ilimizi temsil etmeye hazırlanan Sivrihisarspor ile Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü heyecanla 11 Ekim’i bekliyor. Artık gün saymaya başlayan ekiplerimiz sezona da iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.


 


Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde 2020-2021 sezonu 11 Ekim’de başlayacak. Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden ve çalışmalarını özel maçlarla takviye eden ekiplerimiz heyecanlı bir şekilde geri sayıma girdi.


Bu yıl sürpriz bir kararla voleybol kadınlar liginde boy göstermek için adım adan Sivrihisarspor yaptığı transferlerle bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Baş antrenör Bilal Pakoğlu “Hazırlık maçında iyi bir görüntü sergiledik. Bu grafiğimizi lige de yansıtırsak mutlu sona ulaşırız” dedi. Sivrihisarspor Pazar günü saat:15.00’da Novaspor’u konuk edecek.


Ligin hger dönem anahtar takımı olmayı başaran Tepebaşı Gençlik ise güç kaybetmesine rağmen sezona iyi hazırlandı. özkan-Fatma çimenli çifti ekipten yine umutlu. Ekibimiz sezonu yine Pazar günü Yalova’da açacak. Saat:16.00’da oynanacak mücadele de temsilcimiz Esenköy’ü deplasmanda devirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.