ES-ES'TE BEKLENEN KARAR

ES-ES’TE BEKLENEN KARAR
Son günlerde çok tartışılan Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Özer ile 6-0’lık Altay yenilgisi sonrası yollar ayrıldı.  Başkan Mustafa Akgören “Türk futbolunda böyle gidip gelme çok zordur. Mustafa hoca gelirken de...

Son günlerde çok tartışılan Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa özer ile 6-0’lık Altay yenilgisi sonrası yollar ayrıldı.  Başkan Mustafa Akgören “Türk futbolunda böyle gidip gelme çok zordur. Mustafa hoca gelirken de giderken de hiç para konuşmadı. Beyefendi gibi geldi bey efendi gibi gitti” dedi. Akgören yeni hoca için arayışların sürdüğünü belirtti.  


öZER İLE YOLLAR AYRILDI


Eskişehirspor, teknik direktör Mustafa özer ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.


Kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan yazı da “Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Mustafa özer’in bugün yaptığı toplantı neticesinde, antrenörümüz ve ekibi ile kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. 26 Aralık 2019 tarihinden bu yana takımımızın başında olan değerli antrenörümüz ve ekibine kulübümüz ve camiamız adına kulübümüze vermiş oldukları hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki dönemde kariyerlerinde başarılar diliyoruz."


“HİçBİR TAZMİNAT TALEP ETMEDİ”


Başkan Mustafa Akgören “Türk futbolunda böyle gidip gelme çok zordur. Mustafa hoca gelirken de giderken de hiç para konuşmadı. Beyefendi gibi geldi bey efendi gibi gitti. Oturduk kendisi ile karşılıklı olarak yollarımız ayırdık. Hiçbir tazminat da talep etmedi. Allah yolunu açık etsin” dedi.


“BU HAFTA çöZECEĞİZ”


Yeni teknik adam arayışlarına da hemen başladıklarını söyleyen Başkan Mustafa Akgören “Yeni hoca konusunda net bir isim yok. Yönetici arkadaşlar ile oturup bir karar vereceğiz. Ama bu hafta yeniz teknik direktörü çözmeliyiz. çalışmalara hemen başladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.