"ARKASINDA DURABİLİRDİK"

“ARKASINDA DURABİLİRDİK”
Akgören “6-0’lık bir mağlubiyet olmasaydı hocamızın arkasında durabilirdik. Bizim gelecek planlarımız arasında hocamızla ayrılışımız yoktu” dedi.Başkan Akgören Mustafa Özer ile ilgide değerlendirme yaptı.Akgören “Mustafa...

Akgören “6-0’lık bir mağlubiyet olmasaydı hocamızın arkasında durabilirdik. Bizim gelecek planlarımız arasında hocamızla ayrılışımız yoktu” dedi.


Başkan Akgören Mustafa özer ile ilgide değerlendirme yaptı.


Akgören “Mustafa hoca benim çok eskiden beri dostumdur. Hocamızın kişiliğine karakterine ve futbol bilgisine kefil olduğum için arkasında durdum. Onun gelişiyle çok iyi bir çıkış yakalamıştık. Sadece Adana Demirspor maçı hariç diğer maçlarda dişe diş bir mücadele sergileyen ve teslim olmamıştık. Bu sene ise yepyeni bir başlangıç yapmak istedik.  Geçtiğimiz sezonun son 6 maçında biliyorsunuz kadroda büyük bir değişiklik yapmıştık. 6 tane as oyuncuyu oynatmamıştık. Bu maçlarda önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kadroda revizyona gitmiştik.  6-0’lık bir mağlubiyet olmasaydı hocamızın arkasında durabilirdik. Bizim gelecek planlarımız arasında hocamızla ayrılışımız yoktu. Ama alınan hezimet ne bizim ne taraftarımızın kaldırabileceği bir sonuç değil. Ben 15 sene önceki Denizlispor hezimetleri hazmedemiyorum. Bu mağlubiyeti ise hiç hazmedemeyeceğim. Hocamızın ne gelişinde ne de gidişinde para konuşulmadı” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.