KİM GELECEK ?...

KİM GELECEK ?...
Yönetim yeni teknik direktör için görüşmelerini sürdürürken, gündemde Yılmaz Vural başta olmak üzere bir çok teknik adam ismi geçiyor.Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa Özer’in gidişinin ardından yeni teknik adam...

Yönetim yeni teknik direktör için görüşmelerini sürdürürken, gündemde Yılmaz Vural başta olmak üzere bir çok teknik adam ismi geçiyor.


Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa özer’in gidişinin ardından yeni teknik adam merak ediliyor.


Bu konuda açıklama yapan başkan Akgören “Eskişehirspor’a acilen bir hoca bulmak zorundayız. Hoca konusunda yeni bir yol haritası çizebiliriz. 1 sezonda 2-3 takım çalıştıran bir hoca istemiyoruz. Biz istikrardan yanayız. Hoca seçmemiz biraz zaman alacak gibi görünüyor. 8-10 tane hoca Eskişehirspor’a gelmek istiyor. İnce eleyip sık dokuyacağız. Eskişehirspor’a yakışan birisini bulacağız.  50 tane hoca yazdık listeye bunların arasında 2 tane Eskişehirli hoca var. Bunların birisi eledik. Biz genç başarıya aç bir hoca hakkımızı Mustafa özer ile kullandık. Şimdiki hakkımızı ise daha tecrübeli bir hocadan yana kullanacağız. ümraniye maçına yeni hocamızı yetiştirmek istiyoruz” dedi.


öte yandan gündemde ise Hakan Kutlu, İsmet Taşdemir, Yılmaz Vural, Yusuf Şimşek, Hüseyin Kalpar, İrfan Buz, Cengiz Seçsev ve Bülent Akın gibi isimlerle yer alıyor.


::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.