"ÇOK ZOR DURUMDAYIZ"

“ÇOK ZOR DURUMDAYIZ”
Önceki akşam ESTV’de yayınlanan 90+3 programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Akgören “Kulüp lisansı alamadık. Çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Son 1 ayda Eskişehir’de bazı şeyler yaşandı”...

önceki akşam ESTV’de yayınlanan 90+3 programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Akgören “Kulüp lisansı alamadık. çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Son 1 ayda Eskişehir’de bazı şeyler yaşandı” dedi.


Akgören ayrıca “Bizde moral ve motivasyon olarak düşüş yaşadık. Pandemiden dolayı da çok zor durumdayız. Ben her gün yönetimdeki arkadaşlarımın motivasyonunu düzeltmeye çalışıyorum” dedi.


SIKINTILI SüREç


Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören, ESTV’de yayınlanan 90+3 programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.


Başkan Akgören “çok sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Ankaraspor maçından kesinlikle galibiyetle ayrılacağımızı düşündüğümüz maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçta beraberlik dahi düşünmüyorduk. Arkasından Adanaspor ile ortada olan bir maç oynadık o maçın hakkı beraberlikti. Altay maçından en azından 1 puanla döneriz diye düşünmüştük.  İlk 11’imizden defansımızın tamamı değişti. Geçtiğimiz sezondan 8 tane futbolcu eksiğimiz var. Kadromuzda büyük bir revizyon gerçekleşti. Böyle bir durumda kadro oluşturmak, kadronun oturması ve oyuncuların kendilerine alışması gerçekten çok zor. Alperen ve Ekrem geri döndü. Kendilerini oynatmak için onları hazırlıyoruz. Alperen henüz değil ancak mecburen oynadı o mevkide sakatlar vardı. Alimi’nin covid testinden pozitif çıktı. Hamed’i de tedbir amaçlı İzmir’e götürmedik. Bu ikisi Altay maçında oynasaydı Alperen oynamayacaktı. Eksiklerimiz fazlaydı” dedi.


“KULüBüN HİçBİR GELİRİ YOK”


Akgören ayrıca “Kulüp lisansı alamadık. çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Son 1 ayda Eskişehir’de bazı şeyler yaşandı. Bu yönetimin ve takımın havasını bile değiştirdi. Ben her gün yönetimdeki arkadaşlarımın motivasyonunu düzeltmeye çalışıyorum. Açıkçası biz kulübü verdiğimizi bir başka arkadaşa bu bayrağı devrettiğimizi düşünerek son 1 ayda bizde moral ve motivasyon olarak düşüş yaşadık. Pandemiden dolayı da çok zor durumdayız. Bende istiyorum Eskişehirspor’un çok iyi yerlere gelmesini. Hükümetten, siyasilerden, belediyelerden destek gelir Eskişehirspor’un kurtuluş mücadelesi 3-5 yıldan 3-5 güne düşer. Bu çok zor değil ama maddi imkansızlıkları bize ve hayatın gerçekleri bizi uzun vadeye plan yapmaya zorluyor. Biz gelir gelmez hayal satmadık camiayı havaya sokmadık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.