SARAR TAEKWONDO POOMSAE TURNUVASI YAPILDI

SARAR TAEKWONDO POOMSAE TURNUVASI YAPILDI
5 kulüp tarafından düzenlenecek turnuvanın ilki Şahin Spor Kulübü tarafından Porsuk Spor Salonunda yapıldı. Etkinliğe 35 sporcu katılırken, turnuva ikili ve üçlü takım şeklinde minikler yıldızlar gençler ve büyükler kategorilerinde...

5 kulüp tarafından düzenlenecek turnuvanın ilki Şahin Spor Kulübü tarafından Porsuk Spor Salonunda yapıldı. Etkinliğe 35 sporcu katılırken, turnuva ikili ve üçlü takım şeklinde minikler yıldızlar gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirildi. Katılan tüm sporculara Sarar spor kulübü başkanı Alaattin çoban tarafından madalya takıldı ve başarı belgesi verilirken, Şahin Spor Kulübü Başkanı İsa Şahin'e kupa takdim edildi.


Alaattin çoban yaptığı konuşmada “Pandemi sürecinde elit sporcularımızı aktif tutmak hem fiziksel hem de psikolojik olarak onları motive etmek için bu turnuvayı düzenlemek istedik katılan tüm kulüplerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi. Şahin Spor Kulübü Başkanı İsa Şahin'de yaptığı konuşmada hem Sarar ailesine hem de Alaattin çoban'a bu etkinliğe verdikleri destek için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.