"GELİŞEREK İLERLEYECEĞİZ"

“GELİŞEREK İLERLEYECEĞİZ”
Kadınlar Hentbol Süper ligine istediği şekilde giriş yapamayan AnadoluÜniversitesi 4 Ekim Pazar günü Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin konuğu olacak. Antrenör Murat Kabadayı gelişerek ilerleyeceklerini belirterek, düşme tehlikesi...

Kadınlar Hentbol Süper ligine istediği şekilde giriş yapamayan Anadolu


üniversitesi 4 Ekim Pazar günü Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin konuğu olacak. Antrenör Murat Kabadayı gelişerek ilerleyeceklerini belirterek, düşme tehlikesi yaşamayacaklarını ifade etti.


 


Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne bu sezon tekrar geri dönen Anadolu üniversitesi oldukça zorlu bir karşılaşma ile sezona giriş yapmış ve şampiyonluk adaylarından Ankara Yenimahalle ekibine 36-20’lik skorla boyun eğmişti.


Fikstür olarak ilk haftalarda oldukça güçlü rakiplerle karşılaşacak temsilcimiz 4 Ekim Pazar günü ise Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin konuğu olacak. Eskişehirli antrenör Sertan Sarpaş’ın çalıştığı Antalya temsilcisinde yine ilimizden 8 oyuncu forma giyiyor.


Antrenör Murat Kabadayı Antalya Muratpaşa maçına motive olduklarını belirterek “Sezona fikstür gereği zor maçlarla giriş yapıyoruz. Ancak bunu eksiklerimizi görmek adına fırsata çevireceğiz. Gelişime açık ve gelecek vadeden bir ekibiz. Maç maç gelişerek ilerleyeceğiz. Bu sezon düşme korkusu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ligi orta sırlarda bitirmek istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.