-3 PUAN KAPIDA

-3 PUAN KAPIDA
2020-2021 sezonu Ulusal Kulüp Lisansı alınması için gerekli imzaları 30 Eylül tarihi itibariyle toparlayamayan Eskişehirspor Kulübüne, -3 puan silme cezası verilmesi gündemde. İKİNCİ EK SÜRE DE DOLDUTürkiye Futbol Federasyonu...

2020-2021 sezonu Ulusal Kulüp Lisansı alınması için gerekli imzaları 30 Eylül tarihi itibariyle toparlayamayan Eskişehirspor Kulübüne, -3 puan silme cezası verilmesi gündemde.


 


İKİNCİ EK SüRE DE DOLDU


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişikliğe giderek, Ulusal Kulüp Lisans başvuruları ile ilgili karar verme süresinin 30 Eylül'e uzatmıştı.


İMZALAR TOPLANAMADI


Eskişehirspor bu süreçte gerekli olan  imzaları toplayamadı. Böyle olunca da  puan silme cezasının kaçınılmaz oldu. Şu anda TFF’den gelecek olan haber bekleniyor.  


YENİ EK SüRE OLABİLİR Mİ


öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) pandemi sürecinde kulüplerin yaşadığı ekstra maddi sıkıntılar sebebiyle, bu tarihi bir kez daha uzatması bekleniyor. özellikle gerekli imzaları toplayamayan kulüpler Federasyondan bir yeni bir flaş karar bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.