BÜYÜKŞEHİR HENTBOLCULARI 2.LİGİ İSTİYOR

BÜYÜKŞEHİR HENTBOLCULARI 2.LİGİ İSTİYOR
Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı Bölgesel Lig maçlarına hazırlanırken, hedefini ortaya koydu. Antrenör Erol Sezer ve 17 yaş ortalamasına sahip ekibi şampiyonluk istiyor…Hentbol branşının çeşitli lig kademelerinde...

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı Bölgesel Lig maçlarına hazırlanırken, hedefini ortaya koydu. Antrenör Erol Sezer ve 17 yaş ortalamasına sahip ekibi şampiyonluk istiyor…


Hentbol branşının çeşitli lig kademelerinde sezon müsabakaları start aldı. Bu hafta sonu 1.ligde başlıyor. Bölgesel Ligde boy göstermeye hazırlanan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Hentbol takımımız çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Büyükşehir Osmangazi Semt sahasında kondisyon depolayan hentbolcular antrenör Erol Sezer nezaretinde Bölgesel Lige bileniyor.


Antrenör Erol Sezer konu ile ilgili olarak “Bu yıl 28 tane erkek takım arasından 12 takım 2.lige çıkacak. Müsabakalar 2-4 Ekim tarihlerindeydi ancak ertelendi. Yeni tarih henüz açıklanmadı. Biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Sporcuların tamamı Eskişehirli… 3 oyuncu hariç tümü kendi alt yapımızdan çıkan sporcular. Bölgesel ligden çıkarsak bu sene 2.ligde oynayacağız: Yaş gruplarımız 2002-2003-2004-2005… Yalnızca 3 tane 97 doğumlu. Yaş ortalaması 17 olan çok genç bir takımla bölgesel ligde oynayacağız ama iddialıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.