FUTBOLCULARA UYARI YÖNETİME DESTEK

FUTBOLCULARA UYARI YÖNETİME DESTEK
Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamalarda Yönetime sahip çıkılması gerektiğini belirterek, sosyal medyada fitne yayan yorum yapan taraftarlar ile bu sezon sahada istenilen ve beklenen mücadeleyi vermeyen futbolculara...

Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamalarda Yönetime sahip çıkılması gerektiğini belirterek, sosyal medyada fitne yayan yorum yapan taraftarlar ile bu sezon sahada istenilen ve beklenen mücadeleyi vermeyen futbolculara uyarılarda bulundu.      


“AKIL ALMAZ YORUMLAR YAPILIYOR”


Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamalarda uyarılarda bulundu. Diri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


 "Son günlerde sosyal medyada bir çok bilgi kirliliği var. Hayatında 3-5 maça gelmiş, geneli çift takımlı olan, yaşını başını almış ancak öğrenmeye tamamen kapalı, fitne fücur yazılar yazıp insanlara aslı astarı olmayan iftiralar atan birçok insan görüyoruz. Bunların yanında bir de kulübün durumunu bilmesine rağmen akıl almaz yorumlar yapanları ve bu yorumlara yazılara karşı hiçbir cevap vermeyen dostlarımızı görüyoruz. öncelikle mevcut yönetim kurulu tamamı taraftarımızdan oluşuyor. Hepsi ömrünü bu armaya adamış, deplasman yollarında saçlarını ağartmış, Eskişehirspor’un en kötü günlerinde terk etmemiş insanlardır. Bazı hatalar yapıyor olabilirler ama hiçbirisi bilinçli olarak bu camiaya ihanet edecek insanlar değil. Eldeki imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyorlar. İşte bu insanları da yıpratmaya çalışan, akıldan mantıktan uzak, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durumu bilmeden yorum yapan insanları görmemiz nedeniyle bu açıklamayı yapmaya gerek duyuyoruz”


 


“BU İNSANLAR OLMASA KULüP KAPANIRDI”


çok uzun değil 7-8 ay önce tesislerimizde yemek çıkmıyor, takım otelde mahsur kalıyor, elektrik yok su yok doğalgaz yoktu. Hiçbir personel maaş alamıyor, oyuncular kişisel harcamaları için bile para alamıyordu. Birçoğu evinden atıldı, icralık oldu. Güvenlik parası ödenmediği için sahaya bile çıkamayacak durumdaydı. Futbolcuların maça giyip çıkacağı forma bile yoktu. Kısacası kulüp sahipsiz kalmıştı. Tribün önünde para topluyor, şehrin her köşesinde para topluyorduk. Kulübe sahip çıkan kimse olmadığı için takım resmen sahipsiz kalmış ve itibarı ayaklar altına düşmüştü. Daha sonra kulübün daha renklerini bile bilmeyen kim olduğu belli olmayan insanlar saçma sapan tipler almaya çalıştı. Her Arma sevdalısı gibi bu insanlarda buna dayanamadı ve kolları sıvayarak bu göreve geldiler. Seçimle gelmediler takım ortada kaldığı için geldiler. Bu insanlar olmasa kulüp çoktan kapanırdı. Kimse şampiyonluk vaadiyle gelmedi. Arma yaşasın diye uğraşıyorlar. Ancak o dönem sokakta oyna kaldırımda destekleriz diyen bir çok klavye üzerinden bugün sosyal medyada yalan yanlış dedikodular yayıyor.


 


 


“ARMA YAŞASIN DİYE UĞRAŞILIYOR”


“Kayyum atansın kulübe zengin biri başkan olsun herkesten hesap sorulsun!” diyen bir güruh türedi. Bunlar bu konu hakkında ne biliyor nasıl bu kadar emin konuşuyor anlamak mümkün değil. Bir de bu insanlara inananlar var. öncelikle Samsunspor üzerinden örnek veren arkadaşlar bilmelidir ki; Samsunspor Yılport sahibi tarafından alınarak borçları kapatıldı. Kayyum sayesinde olmadı. Kayyum kimseye ceza vermedi. Eğer usulsüzlük varsa onu bulursa o zaman ceza verir. Misal Eski Başkanlarımızdan Halil ünal'ı Mesut Hoşcan iki kere mahkemeye verdi ama bir şey çıkmadı. Tabi daha Mesut Hoşcan mahkemeye verilmedi. Onunda verilmesi gerekiyor. Ancak kulüp her mali genel kurulda ibra edildiği için bu küçük bir ihtimal oluyor. Yani kimse eski başkanları korumak için kulübü Kayyuma devretmemeye çalışmıyor. İnsanlar arma yaşasın diye mücadele ediyor.”


 


“SOSYAL MEDYADA FİTNE YAYMAYA GEREK YOK”  


“Mevcut şartlarda bu kulübün şirketleşmesi mümkün değil. Anca bir yatırımcı çıkıp kulübün borçlarını satın alıp daha sonra kulübü şirketleştirebilir. Kulübümüzün hiçbir geliri demirbaşı hiçbir şeyi yok. Bu kulübü yarın kongre yapıp "hadi şirketleşiyoruz" diyerek olacak iş değil. O kadar kolay olsa zaten yapılırdı. Sosyal medyada her gönderiye benzer yorumlar yapan insanlara bunu en açık şekilde anlatmamıza rağmen hala anlamayan bir dünya insan var. Hayatınızda bir kaç bilet veya kombine aldınız diye kulübün sahibi sayılmazsınız. Veya bizler her maça gidiyoruz diye bizde kulübün sahibi sayılmayız. Ancak Eskişehirsporluyuz diyorsak kulübün içinde bulunduğu durumu herkes bilmeli. Kulübün yeri belli kapısı açık, isteyen gidip her şeyi sorup öğrenebilir. Sosyal medyada fitne yaymaya gerek yok.


 


“ŞEREF VE HAYSİYETİ OLAN BU FORMAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE OYNAR”


“Son olarak oyunculara karşı yapılan eleştiriler de taraftarımız sonuna kadar herkes haklı... Geçen seneden beri takımdan 16 futbolcu ayrıldı. Şimdiki çocukların bir kısmı yeni ancak geçen senelerde de takımda olan oyuncular bu sene yanına top atamıyor. 35-36 yaşındaki adamlar koşup mücadele ederken Bizim çocuklar dediğimiz kişiler ruhsuz ve isteksiz hareket ediyor. Bir çocuk bugün doğsa 3 senede koşmayı yürümeyi öğreniyor ama bizim çocuklar her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bu zamana kadar bu taraftar hep destek oldu bizim çocuklar dedi ancak bu kadar laubali hareket edip o şanlı formayı hak etmek için mücadele edilmezse artık karşınızda dururuz. Neyiniz eksik, tesiste her şeyimiz var. Paranız iyi kötü ödeniyor. En iyi otellerde kalıyor en iyi şartlarda el bebek gül bebek bakılıyorsunuz ancak bu armaya yakışır mücadele edemiyorsunuz. Şerefi haysiyeti olan bu armaya yakışır şekilde oynar. Bu takıma kariyer borçlusunuz. Transfer yasağı olmasa çoğunuz top toplayıcı olduğunuz bu takımda bu forma hayaliyle yaşamaya devam ederdiniz. Size nasip olan bu fırsatı layıkıyla değerlendirmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için bu armayı kullanmanıza göz yumuyoruz. Ama daha fazla kimse sizin tribinizi çekmez. Aklınızı başınıza alın adam gibi oynayın. Kimsenin sabrı kalmadı. çocuk falan kalmadı. Sahada koşmayan, caddelerde sokaklarda koşar...”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.