ESKİŞEHİR ORMAN SPOR KULÜBÜ ARTIK HAZIR!

ESKİŞEHİR ORMAN SPOR KULÜBÜ ARTIK HAZIR!
Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde bu sezon ilk kez boy gösterecek. Eskişehir Orman Spor Kulübü Pazar günü evinde oynayacağı Zeytinburnu Irmakspor maçıyla sezona merhaba diyecek. Karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Aydın bölgesi...

Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde bu sezon ilk kez boy gösterecek. Eskişehir Orman Spor Kulübü Pazar günü evinde oynayacağı Zeytinburnu Irmakspor maçıyla sezona merhaba diyecek. Karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Aydın bölgesi hakemlerinden Bayram Karataş ve Ahmet Kaya’nın yöneteceği maç Porsuk Spor salonunda saat 14.00’de başlayacak.


 


Orman Bölge Müdürü ve aynı zamanda kulüp başkanı Recep Temel “Alçak gönüllü olarak lige girdik ama hedeflerimiz var. Merdivenleri yavaş yavaş çıkarak Süper lige çıkmak istiyoruz. özellikle önümüzde ki sezondan itibaren ülke hentbolunda sesimizi duyup Avrupa düzeyinde mücadele etmek istiyoruz” dedi.


 


TATLI HEYECAN


Eskişehir Orman Spor Kulübü’nde geri sayım başladı. 4 Ekim Pazar gününe kilitlenen ekipte tatlı bir heyecan var. Sezona galibiyetle girmek isteyen Yeşil-Siyahlı ekipte antrenör Mehmet Fatih Işık oyuncularını lige hazır hale getirdi. Uzun bir maraton olacak Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde ekibimiz sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda seyirci ile oynanacak olan karşılama sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak.


 


“ALçAK GöNüLLüYüZ AMA HEDEFLERİMİZ VAR”


Ormanspor’un antrenmanına konuk olan TRT Spor’un ekibi kulübün tanıtımını yaparken bilgi almaktan geri kalmadı. Soruları yanıtlayan Recep Temel “Bizler Orman Genel Müdürlüğü’nün taşra çalışanlarıyız. Genel Müdürlüğümüz 1971 yılından bu yana sporun birçok dalında faaliyet gösteriyor. özellikle son yıllarda bayanlar ve erkekler basketbolda Süper Lig düzeyinde güzel işler yapılıyor. Bizde bundan ilham alarak Genel Müdürlüğümüzden aldığımız destek ile 29 Ocak 2020’de Eskişehir Ormanspor Kulübü Derneğini kurduk ve çalışmalara başladık. Bunun üzerinden hentbol takımımızı kurduk. çok yeni bir derneğiz. Amatörüz. Sözleşme imzaladığımız arkadaşlarımızla ilk olarak gönül bağı üzerinden çalışıyoruz. Sağ olsun Antalya’dan Fatih hocamızda bizimle çalışıyor. Alçak gönüllü olarak lige girdik ama hedeflerimiz var. Merdivenleri yavaş yavaş çıkarak Süper lige çıkmak istiyoruz. özellikle önümüzde ki sezondan itibaren ülke hentbolunda sesimizi duyup Avrupa düzeyinde mücadele etmek istiyoruz” dedi.


 


 


“O HAVAYI TEKRAR YAŞATACAĞIZ”


Takımın son durumu ve hedefler konusunda bilgi veren Eskişehir Orman Spor Kulübü erkek hentbol takımının baş antrenörü Mehmet Fatih Işık “Orman Bölge Müdürümüz Recep Temel beye çok teşekkür ediyorum. çünkü gerçekten Eskişehir’de bir spor kültürü var. Hentbolda da çok başarılı geçmişi olan bir şehir. Daha önce ETİ, Polisgücü ve Selka ile çok güçlü bir hava atmosfer vardı. Daha sonra ne yazık ki Selka’nın kapanmasıyla burada bir dinginlik oluşmuştu. Bunu tekrar Eskişehir Ormanspor ile canlandırmayı hedefliyoruz. Bunun içinde iyi çalışarak başarıyı da tekrar bu şehre getirmemiz gerektiğinin farkındayız. Umut ediyorum güzel işler yapacağız” dedi. 


 


 


YAKIN TAKİPTE


Eskişehir Orman Bölge Müdürü ve aynı zamanda kulüp başkanı Recep Temel vakit buldukça antrenmanları yakından takip ediyor. TRT Spor’un çekimi için salona gelen başkan oyuncularla da görüşme fırsatı yakalarken, teknik ekipten son durum hakkında bilgi almaktan geri kalmadı. Başkan Temel takımın bu sezon tüm maçlarını yerinde izlemek istediği biliniyor.


 


 


“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”


Takımın tecrübeli kalecisi Can Sağbaş yaptığı açıklamada “Sorumluluğumuzun farkındayız. Beklentiyi biliyoruz. çok değerli bir başkan, yönetim kurulu ve teknik heyet ile çalışıyoruz.  Ne istediğimizi de biliyoruz. En önemlisi takım arkadaşlarımız ile uyumluyuz. Bu da bize bu sene başarıyı getirecek” dedi.


 


 


“BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRECEK”


 Takımın başarılı sol kanat oyuncusu Arda Vurgun soruları yanıtlarken, “Takım içerisinde çok iyi bir uyum var. Herkes birbirlerine destek oluyor. çok kaliteli bir kadroya ve teknik heyete sahibiz. çok iyi çalışıyoruz. Her geçen hafta üzerine koyacağımıza inanıyorum. Oluşturduğumuz birliktelik ile sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.


 


 


AKALIN TEKNİK EKİPTE


İlimizin sevilen hentbol antrenörlerinden Tolunay Akalın bu sezon Orman Spor Kulübü’nün teknik ekibinde yer alıyor. Yeni bir maceraya yelken açan genç antrenör Mehmet Fatih Işık’ın yardımcılığını yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.