GOL SEVİNCİNİ UNUTTUK

GOL SEVİNCİNİ UNUTTUK
En son geçtiğimiz sezon 30. Haftadaki Altay maçında Mehmet Özcan ve Onur Bayramoğlu gol sevinci yaşayan Şimşekler tam  652 dakikadır rakip ağları havalandıramıyor.AYNI SIKINTI SÜRÜYOREskişehirspor 652 dakikadır gol sevinci...

En son geçtiğimiz sezon 30. Haftadaki Altay maçında Mehmet özcan ve Onur Bayramoğlu gol sevinci yaşayan Şimşekler tam  652 dakikadır rakip ağları havalandıramıyor.


AYNI SIKINTI SüRüYOR


Eskişehirspor 652 dakikadır gol sevinci yaşayamıyor.


Geçtiğimiz sezon çok genç bir ekip ile son haftalarda kötü sonuçlar alan Eskişehirspor gol yollarında da sıkıntı yaşadı. Bu sezona da yine sıkıntılı başlangıç yapan Şimşekler ilk 3 maçta gol sevinci yaşayamadı.


En son geçtiğimiz sezon 30. Haftadaki Altay maçında rakibi ile 2-2 kalan Eskişehirspor’da 53. Dakikada Mehmet özcan, 68’de ise Onur Bayramoğlu fileleri havalandırırken, gol sevinci yaşadı. 


7 MAçTIR GOL ATAMIYORUZ


Eskişehirspor geçtiğimiz sezon Altay yazından sonra ümraniye, İstanbul, Balıkesir ve Boluspor maçlarında gol atamazken, bu sezon ise Ankaraspor, Adanaspor ve Altay maçlarında da gol sevinci yaşayamadı.


652 DAKİKA OLDU


Tam 652 dakikadır gol sevinci yaşayamayan Eskişehirspor’da oyuncular Pazar günü oynayacakları ümraniye maçında artık gol hasretine son verip sevinç yaşamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.